Vulpița a îmbrăcat rochia de mireasă, alături de Rafaelo. Ce pregătește Veronica Stegaru – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 20:25
Vulpița a îmbrăcat rochia de mireasă, alături de Rafaelo. Ce pregătește Veronica Stegaru – Video
Vulpița, în rochie de mireasă pentru un nou videoclip. Sursa foto: capturi Antena 1

Vulpița de la Antena 1 a îmbrăcat rochia de mireasă și a făcut un anunț neașteptat pentru toți cei care o urmăresc. Nevasta lui Viorel Stegaru pregătește un nou proiect muzical alături de cântărețul Rafael, fost concurent la Puterea dragostei.

Vulpița, în rochie de mireasă, într-un nou videoclip

Nu s-a mulțumit cu succesul melodiei înregistrate cu Axinte și a mers mai departe, așa cum și-a amenințat concurența. De data asta, Vulpița va apărea în videoclipul lui Rafaelo, cel cu care are o frumoasă relație de prietenie, amiciție care a stârnit gelozia soțului ei.

Chiar dacă Viorel s-a opus colaborării dintre Veronica și Rafaelo, Vulpița din Blegești nu l-a ascultat și a filmat pe ascuns clipul cu artistul față de care capul familiei Stegaru nu are tocmai cele mai bune sentimente.

În videoclipul care se va lansa în curând, Vulpița apare în rochie de mireasă și îi trimite bezele de la balcon lui Rafaelo, aranjat și el la patru ace.

Antena 1, amendată pentru că îi promovează pe soții Stegaru

Veronica nu a vrut să se lase mai prejos după ce Viorel a înregistrat la rândul lui o melodie alături de cunoscuta artistă din Oltenia și fosta soție a lui Marcel Toader, Maria Constantin.

Rivalitatea dintre cei doi este atât de mare încât, de dragul succesului, s-au gândit inclusiv la divorț, Veronica dorindu-și să continue cariera în muzică, în ciuda nemulțumirilor lui Viorel.

Cuplul Stegaru a adus audiențe uriașe Antenei 1. De câteva luni, Acces direct este cea mai urmărită emisiune de după amiază datorită celor două personaje. Însă ratingul are și reversul medaliei.

În timp ce emisiunea în care apar cei doi zi de zi este urmărită de milioane de telespectatori, cei de la Consiliul Național al Audiovizualului nu văd cu ochi buni promovarea acestora.

Antena 1 primit recent o nouă amendă de la CNA pentru că promovează niște modele pe care le consideră nocive pentru adolescenți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×