Vulpița a anunțat că se desparte de Viorel. Ce se va întâmpla cu copilul soților Stegaru

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/02/2020, 10:55
Vulpița a anunțat că se desparte de Viorel. Ce se va întâmpla cu copilul soților Stegaru
S-a aflat cine este tatăl copilului Vulpiţei

Vulpiţa a anunţat că se desparte de Viorel. Veronica Stegaru, cea cunoscută publicului drept Vulpiţa, a făcut anunţul despărţirii în direct, la TV. Soţul Vulpiţei a fost surprins neplăcut de decizia tineri mame. Cei doi au împreună o fetiţă de ani.

Vulpița a anunțat că se desparte de Viorel

Vulpița a anunțat că se desparte de Viorel. Anunţul a fost făcut într-o emiusiune TV, unde tânăra mamă a fost invitată. Viorel Stegaru, soţul celei supranumite Vulpiţa a fost surprins de decizia soţiei sale. Cei doi au împreună o fetiţă de doi ani, iar în ultima perioadă Vulpiţa nu i-a fi fost prea fidelă soţului ei.

Vulpiţa a făcut anunţul despărţirii în emsiunea Acces Direct, unde femeia a recunoscut că problemele dintre ea şi Viorel au escaladat. Chiar şi aşa, tânăra mamă i-a mărturisit Mirelei Vaida că este fericită cu Viorel, fapt care a făcut-o pe prezentatoarea TV să o facă pe aceasta să se hotărască.

Vulpiţa vrea să se despartă, dar spune în acelaşi timp că este fericită alături de Viorel

Ai două variante. Rămâi cu Viorel până la adânci bătrâneți, chiar dacă stați pe străzi, n-aveți ce mânca. Sau se duce Viorel acasă la maică-sa și puneți o pauză în căsnicie până mai vedeți cum mai stă treaba. Ce  variantă o alegi?”, i-a spus Mirela Vaida Veronicăi Stegaru.

Pe asta, pe care mi-ai spuns-o: să se ducă el la mama lui, să se mai potolească un pic din treburi. Dacă se potoleşte cu timpul, eu vin înapoi la el. Copilul rămâne la el”, a declarat Veronica Stegaru. Soţul Viorel nu prea pune bază pe cele spuse de Vulpiţa, acesta fiind înşelat de mai multe ori, cu diverşi bărbaţi, de către soţia sa.

Dacă în pauza asta se întâmplă altceva? O săptămâna-două cât stai tu la părinţii tăi, dacă se întâmplă ce ai mai făcut tu?! Eu cam asta cred”, a declarat Viorel Stegaru, făcând referire la faptul că Vulpiţa ar putea călca strâmb din nou.

Veronica Stegaru a  spus că Viorel nu are de ce să se teamă că nu va mai repeta greşelile din trecut, respectiv nu îl va mai înşela. “Eu ştiu că am greşit şi că nu o să mai fac”. Rămâne de văzut dacă această separare va fi temporară sau definitivă… cu acte oficiale!„, a spus Veronica stegaru pe un ton apăsat.

Veronica Stegaru şi Viorel au devenit cunoscuţi în luna ianuarie a acestui an, când femeia a dispărut de acasă spunând, la vremea respectivă, că a fost răpită, sechestrată şi violată de către unul din răpitori. „Duminicã seara, pe 5 ianuarie, am mers sã-mi cumpãr un suc, cã sotul dormea. Erau la colt la mine trei indivizi, care m-au legat la ochi, m-au bãgat într-o masinã, mi-au luat telefonul si de acolo nu stiu unde m-au dus.

M-au dezlegat la ochi, eram la Bârlad, apoi m-au legat iar, m-au dus într-un sat, Bãcani parcã si acolo m-au violat. Nu toti trei, doar unul – Niculitã Marian. Eu i-am zis cã nu, cã nu, dar el a zis hai! Nu am vrut deloc! S-a rãstit la mine, mi-a pus cutitul la gât si… Dupã aia s-a stricat masina si am fugit, am fãcut disperatã semn la sofer, a fost la politie,unde a dat declaratii si dupã aia, când a intrat el, mi s-a schimbat declaratia!

Am reclamat violul, am semnat declaratia! Apoi l-a bãgat pe el la audieri, el a spus alte minciuni. A fost bãgat în alt birou iar la audiere a spus cã am mers de bunã voie, cã ne-am cunoscut pe Facebook, dar nu ne-am cunoscut deloc! Apoi a anuntat politia sã mã ducã acasã. Apoi el a dat declaratie în locul meu!

A dat bani la o politistã, am auzit eu când i-a zis Na, ia banii cã nu vreau sã fac puscãrie. A dat bani la politistã, nu stiu cum o cheamã. El a scris a doua declaratie, în locul meu dar nu am semnat-o„, spunea Veronica Stegaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×