Vremea în București joi, 13 septembrie. Prima lună de toamnă urmează să ne surprindă chiar de azi!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
12/09/2018, 23:37
Vremea în București joi, 13 septembrie. Prima lună de toamnă urmează să ne surprindă chiar de azi!
Iar, cum vara a venit greu și a stat puțin, conform timpului pe care trebuie să-l aibă fiecare anotimp, așa va fi și toamna.

Meteorologii anunță joi, 13 septembrie, în București, o vreme care umează să ne surprindă. De fapt, cu totul această toamnă ne va ului. Fenomenele meteo neobișnuite ne vor da motive să ne întrebăm în ce perioadă a anului suntem. Iar, cum vara a venit greu și a stat puțin, conform timpului pe care trebuie să-l aibă fiecare anotimp, așa va fi și toamna. Prima lună de toamnă aduce temperaturi ridicate pentru această perioadă.

Se pare că vara vrea să mai stea, lucru care se observă din temperaturile ridicate pe care le simțim în timpul zilei. În nordul și centrul țării gradele din termometre vor fi în schimb normale pentru o lună de toamnă. În restul României va fi cald, dar precipitații deficitare vor fi peste tot. De altfel, în majoritatea regiunilor temperatura aerului va fi ridicată. Abaterile mari de la aceste temperaturi vor fi la nivelul local, așa că, regimul pluviometric se va încadra ăn limitele normale.

Prognoza meteo de azi 13 în București

Prognoza meteo de joi, 13 septembrie, se anunță în conformitate cu toamna.
Prognoza meteo București, joi, 13 septembrie 2018.

În termometrele bucureștenilor se vor afla 25 de grade Celsius, ce se vor simți cu un grad mai mult, adiă 26. Cerul va fi predominant însorit, iar procentul de precipitații va fi unul foarte mic. Acesta are o valoare de 7%, ce pare deloc îngrijorător.

Citește și: Ce se întâmplă cu pensiile, de la 1 octombrie! Este oficial!

Citește și: Ce se întâmplă cu mașinile diesel, în România. Suntem pe primul loc în Europa

Citește și: Raluca Bădulescu, goală? Imaginea incitantă care i-a șocat pe toți!

Vremea pe ore în București

De altfel, în majoritatea regiunilor temperatura aerului va fi ridicată.
Prognoza meteo, în prima parte a zilei.

Dimineața zilei de joi va aduce doar 18 grade Celsius, în jurul orei 9. Pe parcurs ce ziua avansează, temperaturile cresc ușor, oră cu oră, astfel încât la ora 16 vor ajunge la 25 de grade Celsius. Vânturile vin din direcția de est, cu o putere de 9 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, însă tot cu o putere mică, având 13 kilometri pe oră. Încă se poate discuta despre un indice al ultravioletelor. Prezent fiind, are o valoare moderată, de 5. În ceea ce privește o posibilă furtună, bucureștenii pot fi siguri că nu va exista una, procentul acestura fiind de 0%. Joi, soarele răsare la ora 06:52 și apune la 19:31.

De altfel, în majoritatea regiunilor temperatura aerului va fi ridicată.
Prognoza meteo pe ore, pentru ziua de 13 septembrie 2018.

Conform accuweather, seara gradele din termomete scad. Începând cu ora 17, în care se înregistrează temperaturile de vârf pentru acestă zi, gradele scad. La ora 19 termometrele vor arăta 23 de grade Celsius, iar două ore mai târziu vor ajunge la 20. Pănâ la ora 00, se tot micșorează, ajungând într-un final la 17 grade Celsius.

Minima serii le aduce cetățenilor din capitală 14 grade Celsius. Meteorologii prevăd un cer senin, numai bun de plimbare în parc. Procentul de precipitații se păstrează și seara la fel de mic, adică tot de 7%. Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu 7 kilometri pe oră. Iar rafalele își păstrează intensitatea din timpul zilei. Luna va apărea pe cer la ora 10:52 și va dispărea la ora 21:52

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×