Vremea, cu Florin Busuioc. Prognoza meteo pentru 29 ianuarie. Cer noros în majoritatea țării

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
28/01/2020, 20:00
Vremea, cu Florin Busuioc. Prognoza meteo pentru 29 ianuarie. Cer noros în majoritatea țării
Vremea cu Florin Busuioc. Prognoza pentru ziua de miercuri

Florin Busuioc a dezvăluit prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie 2019. Se așteaptă o zi noroasă în majoritatea țării, iar în unele orașe, sunt șanse să avem și câțiva stropi de ploaie.

Vremea cu Florin Busuioc – Prognoza meteo pentru principalele orașe, pentru 29 ianuarie

Astfel, în București, temperatura maximă nu va depăși 9 grade Celsius, valoare pe care termometrele o vor indica undeva în jurul orelor prânzului. Dimineața va fi mai răcoroasă, iar mercurul din termometre va indica în jur de 4-5 grade. Spre seară, temperatura va scădea și nu este exclus ca pe timpul nopții să apară și precipitații.

În Cluj, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 5 grade Celsius, însă dimineața și seara va fi frig, cu temperaturi de 1-2 grade. Cerul va fi parțial noros, însă pe parcursul nopții este posibil să apară și precipitații sub formă de ploaie și chiar lapoviță.

În Constanța, se așteaptă în ziua de miercuri temperaturi care pot ajunge la 7 grade. Dimineața, cerul va fi noros, dar posibiltatea de precipitații rămâne scăzută. Pe parcursul zilei apare și soarele, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea rămâne răcoroasă miercuri

În Iași, după o dimineață ceva mai răcoroasă, soarele își face apariția după ora 12, iar mercurul din termometre urcă până la valori de 8 grade. Cerul va fi mai mult senin până seara, iar vântul va sufla slab. Probabilitatea de ploi rămâne foarte scăzută.

În Timișoara, se așteaptă o zi închisă, cu cer noros și ploi slabe pe după amiază. Maxima zilei este de 6 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 3 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe seară.

În Brașov, maximele nu vor depăși 5 grade Celsius, valoare care se va înregistra la orele prânzului, când și soarele își va face apariția pe cer. În rest, o zi destul de închisă, cu posibilitate de ploaie și chiar lapoviță dimineața și noaptea.

„Vine primăvara. Prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră”, spunea Florin Busuioc, la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×