Vodafone oferă apeluri gratuite din mai multe ţări afectate de coronavirus către România

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/03/2020, 12:25
Vodafone oferă apeluri gratuite din mai multe ţări afectate de coronavirus către România
Vodafone oferă apeluri gratuite din mai multe ţări afectate de coronavirus către România. Sursa foto: obiectiv.info

Compania de telefonie Vodafone oferă în această perioadă apeluri gratuite din mai multe ţări afectate de epidemia de coronavirus către România. Astfel, românii care se află în Italia, Germania, UK şi Spania pot suna acasă gratis.

Vodafone oferă apeluri gratuite romînilor din mai multe ţări afectate de coronavirus către România

Vodafone îşi ajută clienţii din străinătate, din ţările grav afectate de epidemia de coronavirus, oferindu-le acestora posibilitatea de a suna gratuit în ţară. Oferta este valabilă între 14 şi 20 martie.

Ţările din care clienţii Vodafone vor putea face apeluri gratuite în ţară sunt cei aflaţi în ţări afectate de coronavirus cum sunt: Spania, Germania, Marea Britanie, precum şi din Italia.

Vodafone oferă convorbiri gratuite timp de o săptămînă

Apelurile din Italia, Franţa, Spania, Germania şi Uk către România sunt gratuite în perioada 14 – 20 martie. Ai grijă de tine şi de cei dragi”, se arată în mesajul trimis de Vodafone clienţilor săi.

Pe de altă parte, România se apropie cu paşi mari de intrarea în Scenariul 3 al luptei împotriva coronavirusului, potrivit planului făcut de autorităţile din România. Scenariul 3 intră în acţiune atunci când numărul persoanelor infectate cu coronavirus depăşeşte 100.

Acest scenariu 3 nu este cel mai important, cel mai important și cel mai greu ne va fi când vom trece – și este foarte posibil – în scenariul 4. Întârziem cât mai mult această trecere – și mă refer când vom depăși 1.000 de pacienți.

Deocamdată, și la acest număr de pacienți – aproape 90 câți avem în momentul de față – ne permitem încă luxul să internăm toți pacienții, inclusiv formele ușoare în spitalele și secțiile de boli infecțioase, într-o izolare strictă, în dorința de a limita răspândirea acestui virus.

Știm din greșelile altor țări, atunci când formele ușoare au fost lăsate la domiciliu, uneori nu se respectă această carantinare la domiciliu și atunci virusul se răspândește mai repede”, a explicat Victor Costache, ministrul Snătăţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×