Vlăduța Lupău nu poate fi oprită nici de pandemie! Cântăreața a făcut un anunț important

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 17:44
Vlăduța Lupău nu poate fi oprită nici de pandemie! Cântăreața a făcut un anunț important
Vlăduța Lupău, alături de soțul ei, Adi Rus, cu care trebuia să danseze la nunta de la finalul acestei luni. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău nu se oprește din cântat nici în pandemia de coronavirus. Chiar dacă s-au anulat toate concertele pe care trebuia să le susțină, artista din Sălaj nu se lasă, așa că, mai nou, ține ”concerte” la ea acasă.

Vlăduța Lupău repetă zi de zi pentru revenirea pe scenă

Vedeta a scris că repetă zi de zi pentru un mare proiect pe care îl pregătește în secret, unul care cu siguranță îi va da gata pe fani.

„Repet pentru ce urmează”, a scris Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram, iar fanii sunt deja nerăbdători să vadă ce le-a pregătit.

Artista a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus și pe plan sentimental. Dacă profesional știm cum stă situația la toți artiștii, care au anulat nunți, botezuri și alte chermeze, în cazul divei din Ardeal lucrurile s-au răsfrânt asupra vieții personale.

Bruneta trebuia să dea petrecerea de nuntă la finalul lunii aprilie, aceasta fiind căsătorită de anul trecut cu portarul de la CFR Cluj, însă, evident, party-ul trebuie să mai aștepte.

Despre nunta pe care a amânat-o

„Așa după cum știm cu toții, chiar am mai mulți prieteni pe care mi doresc alături de mine la petrecerea nunții…nu pot să mă încadrez în numărul acela impus de lege…8! Chiar suntem mai mulți, așa că Da, am amânat-o însă nu am stabilit o anume dată, o să stabilim în funcție de când o sa am eu primul eveniment artistic”, a declarat Vlăduța pentru heynews.ro.

Artista a declarat pentru aceeași sursă că ea avea oricum nevoie de o pauză muzicală și că i-ar fi plăcut o vacanță, însă nu una creată de molima care a băgat în casă toată planeta.

Vedeta abia așteaptă să revină pe scenă și este încrezătoare că publicul va fi acolo pentru ea, cum a fost și până acum.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×