Vladimir Drăghia, condamnat la închisoare! 8 luni de închisoare și 80 de zile de muncă în folosul comunității

Maria Cristina   
în Stiri mondene
30/11/2018, 14:30
Vladimir Drăghia, condamnat la închisoare! 8 luni de închisoare și 80 de zile de muncă în folosul comunității
Vladimir Drăghia, condamnat la închisoare! 8 luni e închisoare și 80 de zile de muncă în folosul comunității

Vladimir Drăghia a fost condamnat la 8 luni de închisoare și 80 de zile de muncă în folosul comunității. Câștigătorul Exatlon România Sezonul 1 și-a primit sentința în dosarul în care a fost cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.

Condamnarea lui Drăghia a fost luată de către magistrații de la Tribunalul Constanța. După doi ani de cercetări,Vladimir Dărghia și-a primit  sentința după ce a fost prins beat la volan. Vedeta se afla într-un club de la malul Mării Negre, când a fost prins de către polițiștii de la rutieră sub influența alcoolului. Vladimir s-a precipitat și a făcut atunci un mare scandal în fața presei.

8 luni de închisoare și 80 de zile de muncă în folosul comunității pentru Vladimir Drăghia

Decizia luată de către magistrații Tribunalului din Constanța nu este definitivă, iar actorul o poate ataca. Fiind la prima abatere penală, Vladimir a primit o condamnare cu suspendare, însă va fi privat timp de doi ani de anumite drepturi. Vladimir Drăghia va fi supravegheat doi ani și nu are voie să părăsească țara fără să consemneze la Secția de Poliție acest lucru. Apelul se poate face în termen de 10 zile.

 

-Știre în curs de actualizare-

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×