Vladimir Drăghia, părăsit de tată de mic! Ce mesaj îi transmite părintelui său!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/06/2018, 18:17
Vladimir Drăghia, părăsit de tată de mic! Ce mesaj îi transmite părintelui său! GALERIE FOTO

Câștigătorul primei ediții Exatlon, Vladimir Drăghia, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții lui și a mărturisit că tatăl lui natural l-a abandonat la doar câteva luni după ce s-a născut și a mai dezvăluit că era violent cu mama lui. Actorul știe că părintele lui locuiește în București și a declarat că nu îi poartă pică, ba din contră, îi este recunoscător.

”Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani. Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia la Interviurile VIVA!

Vladimir Drăghia, părăsit de tată la o vârstă foarte fragedă

După cinci luni petrecute în Republica Dominicană, Vladimir a reușit să ajună la inimile telespectatorilor și să-l voteze pentru a câștiga marele premiu, de 100.000 de euro, pe care i-a donat fundației Magic Camp. “M-am hotărât să donez toți banii unei asociații care se ocupă de bolnavii de cancer. Cu siguranță ei au mai multă nevoie decât noi. Și aș vrea să fiu un exemplu pentru fiica mea. Ea să știe că tatăl ei a avut 100.000 de euro și că i-a dăruit.”, a mai mărturisit Vladimir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×