Vladimir Drăghia, câştigătorul Exatlon 1, dezbrăcat de jandarmi! Cum s-a ajuns aici

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
12/01/2019, 10:19
Vladimir Drăghia, câştigătorul Exatlon 1, dezbrăcat de jandarmi! Cum s-a ajuns aici GALERIE FOTO
Vladimir Drăghia s-a plâns că a fost "dezbrăcat" de jandarmi

Vladimir Drăghia a avut mari probleme cu jandarmii. Câştigătorul Exatlon 1 s-a plâns că a fost „dezbrăcat” de forțele de ordine, în timp ce voia să ajungă la Ateneul Român! Jandarmii au încercat să-l îndepărteze pe Vladimir Drăghia din zona protestelor care au avut loc la Ateneu, unde avea loc ceremonia de preluare a Președinției la Consiliul UE.

Vladimir Drăghia, câștigătorul concursului Exatlon de la Kanal D, a acuzat forțele de ordine că l-au bruscat după ce acesta încerca să ajungă în zona în care erau protestele de la Ateneul Român. În schimb jandarmii au spus că vedeta ar fi adresat cuvinte obscene la adresa forțelor de ordine, atunci când s-a încercat îndepărtarea sa din respectiva zonă.

L-au dezbrăcat jandarmii pe câştigătorul Exatlon 1,Vladimir Drăghia? A luat 200 de lei amendă

Câștigătorul concursului Exatlon de la Kanal D, Vladimir Drăghia i-a acuzat pe jandarmi că l-au agresat. Mai mult acesta spune că forțele de ordine au tras de el și că l-ar fi „dezbrăcat”. „Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu mașina, și m-au luat de mână, m-au tras. Am zis: Domle, trebuie doar să mă ia nevasta cu mașina din stradă. Mi-a spus că nu am voie”, a spus Vladimir Drăghia.

Fosta vedeta de la Kanal D, a fost amendată cu 200 de lei, joi seară, de către jandarmi. Motivul ar fi că acesta ar fi adresat cuvinte obscene forțelor de ordine. Vladimir Drăghia apare într-un videoclip postat pe YouTube, unde acuză jandarmii că l-au bruscat și i-au rupt hainele.  „Credeți că vă crede cineva când spuneți asta? Eu mergeam pe stradă. Cine vede că mi-ați rupt asta. Cu ce vă deranjam? Am spus: Domle, sunteți nebuni, de ce trageți așa de mine?”, a explicat Drăghia incidentul. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a spus că Vladimir Drăghia a fost amendat cu 200 de lei pentru „adresarea de injurii forțelor de ordine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×