Vlad Voiculescu, postare emoționantă despre Cristina Țopescu! „Rămâi cu bine, dragă Cristina. Mama ei de viață”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 09:07
Vlad Voiculescu, postare emoționantă despre Cristina Țopescu! „Rămâi cu bine, dragă Cristina. Mama ei de viață” GALERIE FOTO
Vlad Voiculescu a postat o bucată dintr-un interviu oferit de Cristina Țopescu. Sursa foto - colaj hepta.ro

Fostul ministru al Sănătății din perioada tehnocraților Vlad Voiculescu a avut o postare emoționantă despre Cristina Țopescu! Acesta s-a folosit de un interviu acordat de realizatoarea TV în care jurnalista povestea momentul 21 decembrie 1989.

Vlad Voiculescu, postare emoționantă despre Cristina Țopescu!

„21 decembrie 1989. Tocmai ce ieșisem din închisoare de două zile, nici nu mă dezmeticisem bine, nu-mi venea, încă, să cred că sunt liberă. Nu știi cât de neprețuită este libertatea până nu ți se ia, până nu ai fost închis măcar o săptămână.

Primim tot de ca și cum ni s-ar cuveni. Când, de fapt, nimic nu ni se cuvine și orice ne poate fi luat oricând de către alții, de viață sau de noi înșine. Pentru că viața ne-o putem lua și noi singuri când ajungem să n-o mai prețuim.

„Rămâi cu bine, dragă Cristina. Mama ei de viață”

Nu apreciem nimic din ceea ce avem până-n momentul în care ni se ia, într-un fel sau altul, așa e natura umană, ingrată și superficială.” – Cristina Topescu (text scris acum 10 ani, redat in articolul „Revoluția duioasă, tristă și naivă a Cristinei Țopescu” @Ziariştii

Rămâi cu bine, dragă Cristina. Mama ei de viață”, a scris Vlad Voiculescu pe o rețea de socializare la puține momente după ce a aflat de dispariția Cristinei Țopescu.

Vă reamintim că realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR.

A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×