Vizită neașteptată pentru un american aflat în carantină. Ce animal simpatic i-a intrat în curte – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 16:31
Vizită neașteptată pentru un american aflat în carantină. Ce animal simpatic i-a intrat în curte – Video
Carantină cu un elefant de mare. De asta a avut parte un profesor din SUA. Sursa foto: captură Youtube

Americanul Spencer Andrich din statul Washington a avut parte de o vizită rarisimă în izolarea la domiciliu. În curtea lui a apărut un elefant de mare, iar imaginile cu simpaticul animal au făcut înconjurul internetului.

Un profesor american a petrecut trei zile în carantină cu un elefant de mare

Profesorul de științe sociale de la o școală din Anacortes trăiește acum cu totul altfel carantina impusă de Trump, căci are parte de o companie neobișnuită, notează publicația Vice, citată de rt.com.

„Mă pregăteam pentru o lecție de predat și când m-am uitat pe geam am văzut un elefant de mare gigant care venea spre casa mea”, povestește uimit profesorul.

Bărbatul s-a mutat într-o casă aproape de Oceanul Pacific la finalul lunii martie, când s-a declanșat starea generală de alarmă și carantinarea la domiciliu, la 100 de kilometri de metropola Seattle.

Elsie May îi vizitează des pe cei care locuiesc aproape de coasta Pacificului

Nu e prima oară când se refugiază în casa cu deschidere la ocean, dar este întâia dată când are parte de un asemenea musafir.

Andrich a sunat apoi pe cineva de la Departamentul de Pește și Animale Sălbatice din Washington, de unde a aflat că elefantul este o femelă pe nume Elsie May și că nu e prima oară când se aventurează prin curțile oamenilor.

Elefănțica e cunoscută de vecinii lui Spencer pentru caracterul ei comunicativ, fiind un animal extrem de sociabil, de prietenos, o adevărată bucurie când apare prin grădini și pe terase mai ales pentru cei mici.

Elefanții de mare trăiesc în siguranță atât în mare cât și pe uscat și pot fi observați în special pe plajele de coastă, însă Elsie vrea uneori să fie în preajma oamenilor, probabil plictisită de suratele ei.

Curiozitatea mamiferului este atât de mare în a cunoaște oamenii și preocupările lor încât a vrut chiar să intre în casa profesorului de sociologie. Acesta a imortalizat momentul din bucătărie, iar videoclipul a fost postat apoi pe Youtube.

Animalul a petrecut trei zile în grădina lui Spencer după care s-a întors singur în habitatul său natural, în ocean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×