Viscolul puternic face ravagii în Oltenia. Mai multe drumuri au fost închise din cauza vremii nefavorabile VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 11:30
Viscolul puternic face ravagii în Oltenia. Mai multe drumuri au fost închise din cauza vremii nefavorabile VIDEO
Viscolul puternic face ravagii în Oltenia. Mai multe drumuri au fost închise din cauza vremii nefavorabile VIDEO. Sursa foto: captură video

Zăpada și vântul puternic din ultimele ore au provocat mai multe pagube și dezastre în Oltenia unde mai multe drumuri au fost închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pompierii au fost nevoiți să intervină la scoaterea mai multor persoane dintr-un autobuz care a rămas blocat în nămeți.

7 persoane blocate din cauza viscolului, în Oltenia

Un autobuz în care se aflau 7 persoane a rămas blocat din cauza stratului de zăpadă depus în ultimele ore pe drumurile din Oltenia. Toate persoanele care se aflau pe DJ 546 D au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoate din zăpada așternută pe partea carosabilă.

La fața locului a intervenit un echipaj ATPVM, iar toate cele 7 persoane au fost scoase în siguranță și au fost transportate la spitalul din municipiul Slatina pentru mai multe investigații medicale.

Echipajul ATPVM a preluat șapte persoane, care au transportate către municipiul Slatina”, au transmis reprezentanții ISU „Matei Basarab” Olt.

Salvare persoane Milcov

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și un autocamion de intervenție, au acționat pe DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi, pentru deblocarea și preluarea persoanelor aflate într-un autobuz blocat din cauza viscolului. Echipajul ATPVM a preluat șapte persoane, care au transportate către municipiul Slatina. Tronsonul de drum județean dintre localitățile Milcovu din Deal și Ulmi rămâne închis pentru deszăpezire.De asemenea, din cauza viscolului, DJ 641, pe tronsonul Caracal-Cezieni, este închis circulației, iar următoarele tronsoane de drumuri județene sunt blocate: DJ 653 – Crăciunei-Stoicănești, DJ 679 – Văleni-Mihaiești, DJ 546 A – Văleni-Stoicănești, DJ 546 B – Potcoava-Movileni, DJ 703 – Tufeni – limită cu județul Teleorman.#POMPIERI #SMURD #OLT #CodPortocaliu #StațiAcasă

Posted by ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro on Tuesday, March 24, 2020

Drumuri închise în Oltenia din cauza viscolului și zăpezii

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și un autocamion de intervenție, au acționat pe DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi, pentru deblocarea și preluarea persoanelor aflate într-un autobuz blocat din cauza viscolului”, a mai spus ISU Olt.

De asemenea, mai multe tronsoane au fost închise circulației din cauza viscolului puternic. Porțiunea de drum județean dintre localitățile Milcovu din Deal și Ulmi va rămâne închisă pentru deszăpezire. 

Drumuri din Dolj, blocate din cauza viscoluluiCraiova Şase drumuri din judeţul Dolj sunt blocate din cauza viscolului, iar pe alte cinci se circulă cu dificultate. Zăpada are peste un metru înălţime, în unele zone. Între Calopăr şi Segarcea, mai multe maşini au rămas blocate în nămeţi, în această dimineaţă, iar Centura Sud este închisă. 5 utilaje de la DRDP Craiova acţionează, dar vizibilitatea este zero.

Posted by Oltenia TV on Tuesday, March 24, 2020

În plus, pe tronsonul Caracal-Cezieni nu se mai circulă deloc, iar următoarele tronsoane de drumuri județene sunt blocate tot din cauza vremii nefavorabile: DJ 653 – Crăciunei-Stoicănești, DJ 679 – Văleni-Mihaiești, DJ 546 A – Văleni-Stoicănești, DJ 546 B – Potcoava-Movileni, DJ 703 – Tufeni – limită cu județul Teleorman.

Drumuri blocate din cauza zăpezii în Olt. Este închis DJ 546 D , un autobuz a rămas blocat , iar 7 pers au fost scoase de pompierii ISU Olt. Detalii, în aceasta seară, la jurnalul Oltenia TV.

Posted by Oltenia TV on Tuesday, March 24, 2020

Așadar, la ora actuală sunt blocate din mai multe drumuri în județul Dolj din cauza viscolului, în timp ce pe alte cinci se circulă cu dificultate. Potrivit Oltenia TV zăpada căzută în ultimele ore s-a așternut într-un strat gros care depășește pe alocuri chiar și un metru înălțime.

Între localitățile Calopăr şi Segarcea au rămas blocate în nămeți mai multe maşini în cursul acestei dimineți, iar Centura Sud este închisă. În momentul de față se acționează cu 5 utilaje de la DRDP Craiova, iar meteorologii spun că vizibilitatea în zonă este zero.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×