Virgil Ianțu se plânge de problemele din România: „Ţara se află pe mâini ce ar fi trebuit încătuşate”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/02/2019, 12:22
Virgil Ianțu se plânge de problemele din România: „Ţara se află pe mâini ce ar fi trebuit încătuşate” GALERIE FOTO
Virgil Ianțu vorbește de problemele din România. Ce spune despre Justiție

Realizatorul TV Virgil Ianțu a postat, pe Facebook, un mesaj emoționant în care vorbește despre problemele actuale ale României. El spune că țara este condusă de „mâini ce ar trebui încătușate de mult”. Ianțu se revoltă lansând o serie de întrebări despre situația de pe scena politică și din justiție.

„E normal să evit să urmăresc ştirile pentru că îmi fac rău fizic? E normal să am zilnic sentimentul de frustrare? E normal ca zilnic să fim călcaţi în picioare prin decizii politice? E normal să privim cum ţara, aflată pe mâini ce ar trebui încătuşate demult, este distrusă zi de zi?”, întreabă Virgil Ianțu.

Mesajul lui Virgil Ianțu. Ce se întâmplă cu România?

„E normal ca legile să fie scrise de cei pentru care legea nu există? E normal să dăm, prin lipsa de atitudine, liber la furt? E normal ca un «Ministru al Justiţiei» să fie călăul justiţiei? Se pare că trăim aceste evenimente, acceptând faptul că ele au devenit o stare de normalitate. Ce se întâmplă cu România, ce se întâmplă cu noi? #romaniamea”, își încheie realizatorul TV postarea care are peste 650 de distribuiri.

Virgil Ianțu vorbește de problemele din România. Ce spune despre Justiție
Virgil Ianțu vorbește de problemele din România. Ce spune despre Justiție

Mesajul lui Virgil Ianțu a atras și aproape 100 de comentarii, cei mai mulți dintre internauți sunt în asentimentul vedetei TV. „Nu este normal nimic din ce se întâmplă. Dar de 30 de ani doar acești oameni ajung în politică. Acolo ar trebui sa fie oameni inteligenți și profesioniști care îi interesează binele celorlalți. La noi e invers: proști, inculți, analfabeți, fără coloană vertebrală, meschini, interese proprii sunt ținta lor, hoți , mincinoși, deliranți, demagogi , populiști”, spune unul dintre românii care au adăugat comentarii la postarea lui Virgil Ianțu.

„În ce hal a ajuns populația să fie rugată să iasă la protest, când deja țara e subjugată ei nu aud, nu simt și nu văd nimic??? Se complac ori nu știu ce ne vor face rușii? Să fim sclavii lor?”, întreabă un alt internaut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×