Viorica Dăncilă spune că a votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității: “Eu cred mult în români”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 09:02
Viorica Dăncilă spune că a votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității: “Eu cred mult în români”
Viorica Dăncilă a votat împotriva tăierii de salarii și pensii. Sursa foto: digi24.ro

Fostul premier al României, actual candidat la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă, a votat! Liderul PSD Viorica Dăncilă a fost destul de matinală. A votat în jurul orei 8.00, la Colegiul Sfântul Sava din Capitală ”împotriva tăierilor de pensii și salarii”.

Viorica Dăncilă a votat împotriva tăierii de salarii și pensii

Fostul premier al României a transmis un mesaj ferm, după ce a votat. Viorica Dăncilă a spus că ea crede mult în români și de aceea a votat pentru o Românie a drepturilor garantate, în care oamenii să nu aibă grija zilei de mâine.

„Am votat pentru o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu se teamă că nu au ce pune pe masă.

”Eu cred mult în români”

Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității. Am votat pentru o Românie a normalității. Fiecare român trebuie să contribuie la creionarea unei Românii mai bune. Eu cred mult în români”, a declarat Dăncilă.

Guvernul Dăncilă a picat pe data de 10octombrie, după ce moțiunea de cenzură inițiată de PNL a trecut de Parlament! 237 de deputați și senatori au inițiat moțiunea, iar 238 de parlamentari au votat pentru. Guvernul Dăncilă a picat și cu ajutor din interior. Mai mulți senatori și deputați din PSD au trădat, atunci când au ales să voteze moțiunea de cenzură a PNL.

Urnele de vot s-au deschis la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00! La fel se va întâmpla și peste hotare, în a treia zi de vot pentru alegerile prezidențiale organizate în Diaspora!Fie că sunt plecați la muncă, la studii sau chiar și în concediu, românii au avut trei zile la dispoziție pentru a-și exprima votul!

Secțiile de votare s-au deschis în afara țării chiar de vineri, 8 noiembrie. Vineri, programul de vot a fost mai scurt, deoarece secțiile de votare s-au deschis la ora 12 și s-au închis la ora 21:00. Sâmbătă și duminică însă programul este de la ora 07:00 dimineața, până la ora 21:00. În caz de nevoie, programul secțiilor de vot din străinătate se poate prelungi chiar și până la ora 23:59, în funcție de numărul de votanți aflați la ușa secției de votare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×