Viorica Dăncilă se teme că va fi exclusă din partid: ”Acest lucru a devenit o obișnuință”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 13:46
Viorica Dăncilă se teme că va fi exclusă din partid: ”Acest lucru a devenit o obișnuință”
Viorica Dăncilă se teme că va fi eliminată din partid după ce a pierdut șefia PSD. Sursa foto: Hepta.ro

O tradiție nescrisă din Partidul Social Democrat spune că foștii președinți ai partidului sunt excluși. Fostul premier și președinte PSD Viorica Dăncilă se teme pentru locul pe care-l ocupă în formațiune.

Viorica Dăncilă se așteaptă să fie dată afară din partid

Vorica Dăncilă și-a pierdut funcția de premier al României după ce moțiunea de cenzură a trecut, iar mai târziu avea să piardă și funcția de președinte al formațiunii politice.

După ce a irosit alegerile prezidențiale în favoarea lui Klaus Iohannis, fostul premier s-a văzut obligat să-și dea demisia din fruntea PSD, așa cum s-a întâmplat și cu alți foști președinți, Mircea Geoană și Victor Ponta.

Având în vedere situația de față Viorica Dăncilă se teme că va fi exclusă din partid pentru că acest lucru este deja o obișnuință. Fostul președinte PSD mai spune că membrii partidului nu au învățat deloc din vechile greșeli.

Fostul președinte PSD se teme că va fi dată afară din partid

„N-ar fi exclus. După ce am văzut astăzi, n-ar fi exclus. Dar am crezut că membrii acestui partid învaţă din greşeli şi că atunci când am greşit nu mai repetăm acea greşeală. Dar văd că probabil acest lucru a devenit o obişnuinţă şi mă aştept la orice.

Nu ştiu ce voi face, sper să nu se ajungă la acest lucru, sper să existe mai multă înţelepciune şi să nu uităm că de fiecare dată am dat afară, am dat afară şi ce am câştigat? Nu am câştigat absolut nimic.

Dacă vor lua această decizie, asta este. Să şi-o asume. Eu sper să nu se ajungă la o astfel de situaţie”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV, joi seara, 5 decembrie, scrie stiripesurse.ro.

„Dacă se consideră că nu e nevoie să fiu președinte la femei, asta e. Nu o să fac din acest lucru un capăt de țară. Mi se pare un gest anormal ce a făcut domnul Stănescu”, făcând referire la declarația lui Paul Stănescu.
Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a declarat că Viorica Dăncilă s-a autopropus pentru candidatura la alegerile prezidențiale.
„Am înțeles, la o zi după alegeri a trebuit să îmi dau demisia, dar acum, după două săptămâni să continuăm”, a completat fostul premier al României.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×