Viorica Dăncilă rupe pâinea cu oamenii din popor în clipul pentru alegerile prezidențiale: „Mulți se întreb de ce facem asta”. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 10:51
Viorica Dăncilă rupe pâinea cu oamenii din popor în clipul pentru alegerile prezidențiale: „Mulți se întreb de ce facem asta”. Video
Viorica Dăncilă împarte pâine în clipul video al campaniei pentru prezidențiale *foto: captură facebook

Candidatul PSD și fostul premier al României, Viorica Dăncilă, și-a lansat campania înainte de startul alegerilor prezidențiale. Dăncilă a publicat un clip de jumătate de minut în care împarte pâine cu mai mulți oameni din popor și folosește expresii parafrazate din textele religioase, precum „România noastră cea de toate zilele”, chiar în momentul în care rupe o pâine în două și oferă jumătate din ea unei alte persoane.

Viorica Dăncilă și-a lansat clipul pentru alegerile prezidențiale

Prezidențiabilul PSD  și-a lansat un clip de campanie plin de teme prin care vrea să arate că face parte din popor. Viorica Dăncilă apare alături de o bătrână care frământă pâinea și de mai mulți muncitori care lucrează la fabrică încă de dimineața și mănâncă din respectivul produs de brutărie. De asemenea, mai multe motive apar în clip, precum costumul popular sau bisericile din Maramureș.

„Lupt pentru a duce România mai departe și pentru a aduce românii împreună. Pentru mai multă încredere, pentru unitate, pentru respect și bunăstare. Pentru ziua de mâine. Vă chem alături de mine în aceste alegeri, pentru ca, împreună, să continuăm să luptăm pentru România și pentru fiecare român!”, arată Viorica Dăncilă, în mesajul postat pe facebook în momentul în care a publicat clipul video.

Pentru România noastră

Lupt pentru a duce România mai departe și pentru a aduce românii împreună. Pentru mai multă încredere, pentru unitate, pentru respect și bunăstare. Pentru ziua de mâine.Vă chem alături de mine în aceste alegeri, pentru ca, împreună, să continuăm să luptăm pentru România și pentru fiecare român!

Gepostet von Viorica Dăncilă am Montag, 14. Oktober 2019

Viorica Dăncilă, lansare cu mai puțin fast la Romexpo

Viorica Dăncilă pare a fi un outsider în aceste alegeri, mai ales după votul de la moțiunea de cenzură prin care a căzut guvernul său. Cu toate acestea, președintele PSD a rămas candidatul social-democraților și va avea o luptă aprigă cu Klaus Iohannis: „Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată, un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat Guvernul şi a refuzat drepturile oamenilor, care şi-a bătut joc de Constituţie şi de deciziile Curţii Constituţionale, un preşedinte care a aruncat România în haos doar pentru a-şi impune guvernul său, un preşedinte care nu a făcut nimic bun timp de cinci ani, cu aroganţă, cu autosuficienţă şi cu dispreţ pentru români”, a spus Dăncilă în acest weekend.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×