Viorica Dăncilă, probleme mari în PSD: „Sunt primari foarte puternici care nu o susțin”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 11:16
Viorica Dăncilă, probleme mari în PSD: „Sunt primari foarte puternici care nu o susțin” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă are probleme în partid. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă are probleme mari în PSD! Cel puțin așa susțin cei de la știripesurse care scriu că primarii ‘grei’ ai PSD au zis în cercurile de partid că iau în calcul să anunțe public că nu o susțin pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. Premierul demis are o șansă să rezolve situația să intervină în problemele legate de finanțarea proiectelor în comunităților pe care edilii le conduc și să le ofere, în mod evident, soluții.

Viorica Dăncilă, probleme mari în PSD!

„Sunt primari foarte puternici care vor sa iasa public sa zica ca nu o sustin pe Dancila. Au zis ca asteapta sa vada ce ce se intampla cu rectificarile si PNDL, pentru ca fiecare este agatat cu PNDL”, a notat sursa citată care mai spune că există o tensiune uriașă în partid. Primarii se plângă că există crestere economica, dar Finantele spun in permanenta ca nu sunt bani pentru cererile de finantare de proiecte locale.

În schimb, Viorica Dăncilă primește timp tocmai de la adversarii politici. Amanarea instalarii noului guvern curge in favoarea lui Dancila, au mai precizat sursele social-democrate, pentru ca premierul are acum liniște sa gaseasca o solutie la atmosfera tensionata din partid. „Până când plecăm, facem eforturi să achităm toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2″, a zis Dăncilă săptămâna trecuta.

Viorica Dăncilă, probleme mari în PSD! Dăncilă
Viorica Dăncilă are probleme în partid. Sursa foto – facebook
Viorica Dăncilă, probleme mari în PSD! Dăncilă
Viorica Dăncilă a vrut să-l suspende pe președintele Iohannis. Sursa foto – facebook

Dăncilă, totul împotriva președintelui

Viorica Dăncilă a vrut să joace tare pe ultima sută de metri și să le câștige încrederea oamenilor din PSD. Premierul demis a precizat că ar vrea să-l suspende pe președinte. „Avem acest intrument, o sa discut cu colegii mei. O sa discut cu colegii mei, luam in calcul si suspendarea presedintelui, pentru ca, atata timp cat cer fiecarui cetatean sa respecte Constitutia, nu poate ca cel care trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti sa incalce legea fundamentala. Ce a facut si face presedintele este de neacceptat si ar merita suspendarea in clipa urmatoare.

Luam in calcul suspendarea presedintelui, este inainte de alegerile prezidentiale, o sa spuna ca ne este frica de o confruntare cu domnia sa. Pe de alta parte este foarte greu acum, cand avem un guvern interimar, sa mai suspendam si presedintele. Vom pune in balanta aceste doua situatii si vom vedea impreuna cu colegii ce solutie gasim”, a mai spus Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×