Viorica Dăncilă, primită cu proteste și claxoane pe Calea Victoriei. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 16:10
Viorica Dăncilă, primită cu proteste și claxoane pe Calea Victoriei. Video
Viorica Dăncilă, întâmpinată cu un protest pe Calea Victoriei după ieșirea dintr-un platou tv *foto: captură facebook

Premierul demisionar Viorica Dăncilă nu are parte de prea multe simpatie nici după ce moțiunea de cenzură împotriva ei a trecut în Parlament, nici după ce a publicat un clip de 30 de secunde presărat de motive populare și în care rupe pâinea cu oamenii sărmani. „România noastră cea de toate zilele”, este expresia folosită de Dăncilă în videoul electoral. Cu toate acestea, românii nu par să o simpatizeze pe prezidențiabilul PSD. Aceasta a fost așteptată pe Calea Victoriei, lângă platoul B1 Tv, de către cunoscutul protestatar Marian „Ceaușescu”.

Viorica Dăncilă, primită cu proteste pe Calea Victoriei

După ce a ieșit din platoul B1 Tv, Viorica Dăncilă a avut parte de o primire nu foarte prietenoasă din partea protestatarului. Astfel, Marian „Ceaușescu” o aștepta pe premier pentru a-i oferi cadou un tricou pe care era inscripționat „Fără penali în funcții publice”. Premierul nici nu a stat de vorbă cu protestatarul, s-a urcat în BMW-ul de protocol care o aștepta pe avarii pe prima bandă, în claxoanele celor participanți la trafic.

Nu este prima oară când BMW-ul apare alături de Dăncilă. Limuzina de lux a fost văzută atât la o întâlnire a PSD Teleorman, când șoferul din partea SPP a parcat pe locul pentru persoanele cu dizabilități, cât și la primirea Simonei Halep pe Aeroportul Otopeni, după ce românca a câștigat trofeul la Wimbledon.

Dăncilă declarase înainte de întâlnirea noastră nocturnă că îi place să stea între oameni, dar la plecare a fugit mâncând pământul de câțiva cetățeni

Gepostet von Ceausescu Marian am Dienstag, 15. Oktober 2019

Viorica Dăncilă, înainte să fugă de oameni: „Voi merge în piață!”

Amuzant este că, fix înainte de acest moment, Viorica Dăncilă se arată o mare fană a întâlnirilor cu oamenii: „Nu vreau mitinguri. Voi merge în piață, la ziua recoltei, unde sunt oameni, eu iubesc oamenii și empatizez. Îmi place să stau între oameni. Nu mi se pare normal ca un președinte să stea închis în Palatul Cotroceni, asta e greșeala făcută mereu până acum, trebuie să vedem care e pulsul, ce vor oamenii de la noi. Eu cred că această izolare de oameni nu este un lucru bun. Așa voi aborda campania electorală, voi fi în teritoriu”, a spus Dăncila la B1 TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×