Viorica Dăncilă, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. I-a aprins președintelui o lumânare la biserică. Video

Eduard Nicolae Popa    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/11/2019, 18:16
Viorica Dăncilă, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. I-a aprins președintelui o lumânare la biserică. Video
Viorica Dăncilă a participat la slujbă la Focșani, pentru ca apoi să aprindă o lumânare și pentru Klaus Iohannis *foto: monitoruldevrancea.ro

Premierul demisionar al României și candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a fost duminică la Focșani unde a mers la slujba de la Catedrala Ortodoxă din centrul orașului. După ce a participat la ceremonie, Dăncilă a aprins mai multe lumânări, inclusiv una pentru actualul președinte, Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă, ironii la adresa lui Klaus Iohannis după ce a ieșit de la slujbă

Premierul Viorica Dăncilă a mers duminică la catedrala ortodoxă din Piaţa Moldovei din Focşani, însoţită de preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, de primarul Focşaniului, Cristian Misăilă, ministrul Sănătăţii Sorina Pintea. După ce a fost la slujbă, premierul demisionar a aprins mai multe lumânări. Întrebată dacă a aprins o lumânare şi pentru Klaus Iohannis, Dăncilă a spus: „Am aprins şi pentru el să-i dea bunul Dumnezeu gândul cel bun şi să voteze Viorica Dăncilă”.

întrebată ce șanse are la accederea în turul secund, Dăncilă s-a arătat extrem de optimistă: „Sunt încrezătoare, am susţinerea poporului şi atunci când crezi în oameni crezi şi în posibilităţile tale. Nu există să nu intrăm în turul doi, sunt singurul candidat al lui Iohannis, ceilaţi nu pot fi contracandidaţi, ci doar soldaţi disciplinaţi. Nu poţi fi contracandidat când asculţi ordinele, ei asta au făcut când au votat moţiunea”, a mai spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă, apostrofată pe străzile din Focșani

După ce a plecat din curtea Catedralei din Focșani, premierul demisionar a plecat pe jos spre Piața Moldovei. Pe drum, Dăncilă a avut parte de mesaje de încurajări, dar a fost și apostrofată de vrânceni. .

Astfel, un focșănean care purta o geacă cu o caricatură a lui Dăncilă a încercat să îi adreseze președintelui PSD o întrebare, dar nu i-a fost permis. Acesta avea pe haină un mesaj anti-PSD: „Minte multă nu se cere să fii prost şi cu proptele. PSD – toxic”. Alt bărbat a strigat ”Aţi dus ţara de râpă”, în timp ce un alt vrâncean a vociferat spunând că ”Se pierd atâţia bani în campania electorală, în timp ce oamenii mor de foame”. ”Bine că i-aţi făcut coafura doamnei Viorica”, a strigat un alt bărbat din Focșani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×