Viorica Dăncilă, dezamăgire și speranță după ce a pierdut alegerile! „Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
24/11/2019, 21:18
Viorica Dăncilă, dezamăgire și speranță după ce a pierdut alegerile! „Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale. Sursa foto - facebook

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă a arătat dezamăgire, dar și speranță după ce a pierdut lupta pentru Palatul Cotroceni! Fostul premier al României a ținut să le mulțumească votanților social democrați cărora le-a transmis că tot ceea ce a dorit să facă a fost să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. Dăncilă s-a arătat totuși mulțumită de faptul că PSD a recuperat voturile pierdute la europarlamentare

Viorica Dăncilă, dezamăgire și speranță după ce a pierdut alegerile!

„Le mulțumesc celor care au votat cu inima, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. PSD a recâștigat încrederea cetățenilor români care ne-au votat în 2016.

Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare, iar azi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care l-am avut la parlamentarele din 2016.

„Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare”

Am toată convingerea că numărul de voturi de azi ne ajută, ne obligă și vom face tot ce este posibil să câștigăm alegerile locale și parlamentare. Vom sta până vom prelua toate procesele din teritoriu. Vom face numărătoare paralelă”, a anunțat Viorica Dăncilă.

Klaus Iohannis a obţinut 64,8 %, din voturi la al doiulea tur al alegerilorprezidenţiale, iar Viorica Dăncilă 35,2 %, conform rezultatelor exit-poll-ului CURS – Avangarde. Iohannis a declarat imediat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că România normală a câştigat astăzi şi că este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×