Viorica Dăncilă a vrut să-l suspende pe președintele Klaus Iohannis! „Merita, dar nu am mai putut”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 21:51
Viorica Dăncilă a vrut să-l suspende pe președintele Klaus Iohannis! „Merita, dar nu am mai putut” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă l-ar fi vrut pe Klaus Iohannis out din funcție. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă nu a ezitat și a transmis că a vrut să-l suspende pe președintele Klaus Iohannis! A fost împiedicată însă de lege. Fostul premier spune că a avut această intenție, la puține momente după ce a ajuns în fruntea Partidului Social Democrat. „Eu, când am fost președintele partidului, nu am mai putut să îl suspend, pentru că merita. El trebuia să își dea demisia, a băgat țara în haos și a plecat din țară.

Viorica Dăncilă a vrut să-l suspende pe președintele Klaus Iohannis!

E un președinte care nu respectă Constituția României, nu respectă deciziile CCR”, a declarat Viorica Dăncilă la TVR care l-a atacat și pe premierul propus de Klaus Iohannis. ”Este un om pentru care austeritatea este de bază. A spus, înainte de a fi desemnat premier, că trebuie să trimită oameni acasă, să facă multe concedieri. Am văzut cât de performant a fost ca ministru, când a fost trimis acasă.

Noi știm că președintele de facto al PNL este Klaus Iohannis, așa cum la PDL era Traian Băsescu. Avem o trecere de la Băsescu la Iohannis”, a adăugat Dăncilă la emisiunea lui Ionuț Cristache, România9. De altfel, Viorica Dăncilă a precizat că social democrații nu vor asigura cvorum la învestirea guvernului Ludovic Orban, în plenul Parlamentului. Va fi și mai greu la condițiile de specialitate, acolo unde miniștrii liberalilor vor fi față în față cu parlamentarii PSD

Viorica Dăncilă a vrut să-l suspende pe președintele Klaus Iohannis! Dăncilă și Iohannis
Viorica Dăncilă nu a mai putut să-l suspende pe Klaus Iohannis din funcție. Sursa foto – facebook

Dăncilă, atacuri frontale la adresa liberalilor

”Îi vom audia, nu vom pune bețe în roate. Cei care sunt bine pregătiți, trec. Cei care nu sunt bine pregătiți vor avea aviz negativ. Suntem oameni responsabili”, a adăugat Viorica Dăncilă. Fostul premier spune că încă discută cu investitori străini. A făcut-o chiar de curând cu board-ul Volkswagen pentru o investiție de un miliard de euro într-o fabrică auto în România.

”Inclusiv eu am discutat cu conducerea Volkswagen. Ministrul Radu Oprea a fost în Germania, le-a arătat care sunt avantajele. Și noi oferim facilități, ne dorim investitori în țară. Și azi am vorbit. Dărâmarea Guvernului ar putea fi un punct slab”, a mai spus Viorica Dăncilă

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×