Viorel și Vulpița au scos românii din sărite. CNA, somată să ia măsuri contra emisiunii Acces Direct

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 19:55
Viorel și Vulpița au scos românii din sărite. CNA, somată să ia măsuri contra emisiunii Acces Direct
S-a aflat cine este tatăl copilului Vulpiţei

A plouat cu sesizări la CNA. Telespectatorii au făcut reclamaţii cu privire la „telenovela Vulpiţa„, pe care Antena 1, respectiv emisiunea Acces Direct şi prezentatoarea Mirela Vaida, o promovează de aproximativ o lună.

Vulpiţa şi Viorel au enervat românii

Telespectatorii, enervaţi de Vulpiţa şi soţul ei, Viorel, spun că emisiunile de aceste gen promovează desfrâul, lenea, trădarea, înşelătoria, precum şi minciuna, scrie paginademedia.ro. Viaţa celor doi, ai Vulpiţei şi a soţului său, este o telenovelă, sunt de părere cei de la Antena 1. Astfel familia Veronica și Viorel Stegaru a devenit cea mai urâtă familie din ţară. Alţi telespectatori spun că familia Stegaru, cu toate detaliile intime din viaţa lor, sunt umiliţi de către realizatorii emisiunii.

Sincer vă transmit, nu știu dacă se încalcă vreo lege a audiovizualului, însă ceea ce se transmite astăzi la TV nu este deloc în regulă. Nu este posibil ca prezentatori de emisiune să își bată joc de persoane aparent având probleme de natură psihică. 

Unii telespectatori spun că este o bătaie de joc la adresa familiei Stegaru

Nu este normal ca un prezentator să supună și să își bată joc de invitați într-un asemenea fel, nu este normal să se promoveze un asemenea caz, cu atât mai mult la o asemenea oră.

Ce învață copiii României din această emisiune?”, arată una dintre reclamațiile primite de forul audiovizual.

Sunt absolut oripilată cum se poate ca în România la ora 17:00 (data 27.01.2020) să se difuzeze un asemenea comportament iresponsabil. Postul promovează de mai bine de 2 săptămâni, doi părinți asistați social cu un copil de 2 ani „uitat” la bunici.

În loc să se sesizeze Protecția Copilului și să încerce să îi îndrume spre un comportament responsabil pe părinți, postul Antena 1, respectiv emisiunea Acces Direct promovează o viață de desfrâu, ipostaze sexuale, manele, incultură și lista poate continua”, spune o altă sesizare.

Cazul a fost luat în discuţie de către CNA, însă până în acest moment nu s-a luat încă o decizie. Cristian Ionescu, coordonatorul echipei care se ocupă inclusiv de Acces Direct, și Norina Ionescu, reprezentantul juridic al grupului, au fost audiaţi de membrii CNA.

Vreau să sesizez că această emisiune promovează în mod repetat în prostituția, concubinajul, prostia, limbaj vulgar, în subiectele emisiunii legate de Viorel și Veronica și vacerea reclamelor unor pensiuni (cu perdea) în afara orelor de reclamă.

Nu se poate ca în cursul acestor ore când se uită și copii la televizor să vadă cum se promovează prostituția cu n… amanți. Vă rog în numele unui părinte să luați măsuri și să puneți stop acestui subiect penibil și josnic. Ce să creadă străinii care se uită la tv că suntem un popor de curve.!.

Emisiune degradantă, vulgară, batjocoritoare la adresa demnității umane.

Vă rog să luați act de această sesizare! Emisiunea cu „vulpița” de la Antena 1 nu face altceva decât să înjosească nația Română din cauza a 2 persoane analfabete!

Prin promovarea analfabetismului și a prostiei la un post de televiziune națională precum este Antena 1 …dumneavoastră dați dovadă de toleranță la cele menționate mai sus! Ca cetățean al României, cer să luați act și să opriți emisiunea!

Transmiterea repetată a unor subiecte de ceartă continuă reprezentate de infidelitate limbaj licențios și calomnii. Protagoniștii până la difuzarea lor pe micile ecrane erau niște necunoscuți ce reprezentau viața omului incult ce trăiește viața la țară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×