Viorel Lis a rămas fără pensia specială! Câți bani ia din pensia cu care a rămas soțul Oanei Lis

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
23/04/2019, 10:01
Viorel Lis a rămas fără pensia specială! Câți bani ia din pensia cu care a rămas soțul Oanei Lis GALERIE FOTO
Viorel Lis vrea pensie speciala

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, se luptă cu Guvernul în instanță pentru pensia specială pe care fostul edil crede că are dreptul s-o încaseze, însă prima bătălie a fost pierdută! Prima instanță a decis că cererea lui Viorel Lis este neîntemeiată.

Viorel Lis se luptă cu Givernul în instană pentru o pensie specială

Viorel Lis a pierdut, în primă instanță, procesul cu Executivul, pe care-l dăduse în judecată în urmă cu doi ani. Este vorba despre o pensie specială, pe care fostul edil al Capitalei consideră că o merită din plin, potrivit cancan.ro.

Viorel Lis este un personaj monden, aruncat în lumea show-bizz-ului de soția sa, Oana. Mai tânăra lui consoartă îl târăște pe la toate televiziunile, în fel de fel de emisiuni, de ani de zile. S-au și căsătorit de dragul audiențelor și s-au pus în situații stânjenitoare. Mulți spun că au făcut-o pentru bani. Pensia sa este una mică, iar medicamentele sunt foarte scumpe, după cum declara fostul edil.

Viorel Lis pensie speciala
Viorel Lis vrea pensie speciala. Instanta i-a spus ”NU”

Oana Lis a vrut să vândă hainele lui Viorel Lis

Celebrul cuplu are probleme cu banii și nu este un secret, deoarece Oana Lis a spus-o de foarte multe ori, pe unde este invitată. Recent, blondina a vrut să scoată la vânzare crucea lui Viorel Lis făcută în stilul plin de umor al celebrului cimitir de la Sapânța. Nu s-a găsit însă un cumpărător.

Oana Lis a vrut să-i vândă chiar și hainele fostului primar al Capitalei. „Am nevoie să valorizez aceste haine. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar.

Vrea să fie ca un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani”, anunța Oana Lis.

„Nu am simţit penibilul acestei situaţii. Eu, când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor?! Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1.500 de lei. Ştiţi cât are el pensie? Ia în total 3.000 de lei. 2.000 de lei de pe urma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari. Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni. Eu nu am părinţi, Viorel nu are. Eu o am doar pe bunica mea”, a dezvăluit atunci Oana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×