Violeta Alexandru, ministrul Muncii, nu a fost lăsată să intre într-o instituție publică decât după ce s-a legitimat

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/02/2020, 16:42
Violeta Alexandru, ministrul Muncii, nu a fost lăsată să intre într-o instituție publică decât după ce s-a legitimat
Violeta Alexandru, ministrul Muncii, nu a fost lăsată să intre într-o instituție publică decât după ce s-a legitimat. Sursa foto: Hepta

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost împiedicată să intre, marți, în sediul unei instituții din Cluj, de către paznicul aflat la intrarea în clădire.

Ministrul Muncii a trebuit să se legitimeze

Ministrul Muncii dorea să intre în sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Cluj, însă a fost oprită de către paznic. Acesta i-a permis aceesul în clădire doar după ce Violeta Alexandru s-a legitimat.

Șeful Direcției a declarat că paznicul și-a făcut treaba bine, întrucât accesul în instuție se face pe baza unor proceduri clare, pe care angajatul le-a respectat întocmai.

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marţi, la sediul DGASPC Cluj, cu o maşină a Prefecturii şi a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul maşinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o”, a declarat directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaş, pentru Mediafax.

În plus, Tamaș a afirmat că nimeni nu este mai presus de prodecurile instituției, mai ales că în sediul respectiv se află un centru cu regim special, destinat mamelor abuzate.

Directorul instituției l-a felicitat pe paznic

„Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgenţă a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce şoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanţii au coborât din maşină, astfel că le-a permis accesul”, a spus Tămaş.

Directorul DGASPC Cluj a mai spus că Violeta Alexandru nu a declarat care este scopul vizitei și a stat de vorbă 10 minute cu câțiva oameni din conducerea instituției.

Tamaș a ținut însă să îl felicite pe angajatul responsabil de intrarea în sediul instituției, întrucât a respectat întocmai procedura de acces, a avut o atitudine corespunzătoare și nu a fost intimidat de prezența ministrului Muncii.

„Je suis paznic”, a spus Tămaş, susținându-l astfel pe angajat.

Violeta Alexandru a mers în vizită la DGASPC Cluj însoțită de preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Persoanelor cu Dizabiltăţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×