Video VIRAL al săptămânii. O Dacia 1310 îi dă rușine unui Volkswagen la o liniuță ilegală

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 20:14
Video VIRAL al săptămânii. O Dacia 1310 îi dă rușine unui Volkswagen la o liniuță ilegală
Viralul săptămânii este adus de o Dacie 1310

Un clip video postat recent a încins internetul. Este practic viralul săptămânii. În imagini se poate observa cum pasagerul unui autoturism Volkswagen a filmat noua ispravă a unui model Dacia 1310. Aceasta a demarat în trombă la semafor, lăsându-i pe toți muți de uimire.

 Viralul săptămânii vine de la  o Dacia 1310

Șoferul unei bătrâne Dacia 1310, model vechi, cu număr de Brăila, a predat o adevărată „lecție de demaraj” celorlalți participanți la trafic, care defilau în cele mai noi modele de autoturisme, mândri nevoie mare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Întreaga scenă a fost surprinsă de unul dintre pasagerii care se aflau într-un Volkswagen, mașină de generație nouă, dar care iată că nu reușește să facă față demarajului executat cu măiestrie de șoferul automobilului vechi.

Model de Dacia 1310
Model de Dacia 1310

 

Imagini ce sfidează realitatea

Imaginile ce par aproape ireale au fost postate ulterior pe Internet, unde au făcut furori. Clipul video a strâns în doar câteva ore milioane de vizualizări, like-uri și comentarii din partea utilizatorilor, cei mai mulți fiind extrem de impresionați de performanțele pe șosea ale mașinii românești. Vezi VIDEO AICI

Mașina din care a fost realizată filmarea respectivă este un Volkswagen de serie nouă, iar tinerii aflați în interiorul ei, îl încurajează pe șofer să se ia la întrecere cu bătrâna Dacie aflată la semafor.

Fără succes, însă. Spre surprinderea tuturor, autoturismul românesc cu o vechime de peste 40 de ani reușește să demareze mult mai bine și mai eficient decât autoturismul din noua generație, lăsându-l cu mult în urma sa.

Clipul a ajuns pe internet, unde s-a bucurat de un real succes. În doar câteva ore, a înregistrat milioane de vizualizări, dar și comentarii din partea oamenilor impresionați de vechiul model românesc. Au existat însă și controverse. Cele mai aprinse dispute au fost pe tema calităților autoturismelor produse pe vremea comunismului, dar și pe tema importului masiv pe rable în România.Unii dintre internauți au afirmat că respectivul model Dacia 1310 aparține unui colecționar de epocă.

 

 

Închide ×