VIDEO. Gândacii se plimbă nestingheriți prin farfuriile cu mâncare la Spitalul Județean de Urgență Deva

în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 19:04
VIDEO. Gândacii se plimbă nestingheriți prin farfuriile cu mâncare la Spitalul Județean de Urgență Deva
VIDEO. Gândacii se plimbă nestingheriți prin farfuriile cu mâncare la Spitalul Județean de Urgență Deva. Sursa foto: Hepta

La nici două zile după ce a fost anunțată liberalizarea serviciilor medicale, un video filmat la Spitalul Județean de Urgență Deva arată modul în care pacienții sunt nevoiți să mănâne din aceeași farfurie cu gândacii.

Gândacii se plimbă în voie prin Spitalul Județean de Urgență Deva

Apariția gândacilor în Spitalul Județean de Urgență Deva este cauzată de căldura din unitatea medicală, aceasta fiind un mediu perfect de dezvoltare pentru insecte…

Motivul invocat pentru temperaturile mari din interiorul spitalului ar fi acela că acestea trebuie să fie prielnice pentru copiii ce sunt internați aici, în timp ce termostatele de la calorifere lipsesc cu desăvârșire, informează Glasul Hunedoarei.

Drept urmare, pacienții suferă atât de tare din cauza căldurii, încât sunt nevoiți să deschidă geamurile, în plină iarnă, pentru a nu se sufoca. Nici nu este de mirare, deci, că mediul este unul perfect pentru dezvoltarea insectelor nedorite, cum sunt gândacii.

De altfel, gândacii s-au familiarizat atât de tare cu mediul spitalicesc, încât se cațără peste tot, după cum se observă în videoclipul postat de un pacient.

Insectele iau cu asalt inclusiv mâncarea servită pacienților

Potrivit acestuia, insectele au ajuns să se plimbe prin paturi, haine și chiar prin mâncarea servită pacienților de la Spitalul Județean de Urgență Deva

În videoclip de vede de altfel un gândac, pe o farfurie cu mâncare, care nu pare să fie deloc speriat de cel care filmează și nici pare că intenționează să plece de lângă meniul spitalului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×