Victoria Beckham, imagini din dormitorul unde a copilărit! Ce i-a îngrozit pe fanii săi

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/02/2020, 17:05
Victoria Beckham, imagini din dormitorul unde a copilărit! Ce i-a îngrozit pe fanii săi GALERIE FOTO
Victoria Beckham a publicat imagini din dormitorul unde a copilărit. Sursa foto: xman.ro

Victoria Beckham a vizitat weekend-ul trecut casa unde a copilărit! Soția celebrului fotbalist David Beckham a retrăit amintiri foarte frumoase la casa din Essex a părinților săi. Vedeta le-a prezentat fanilor săi imagini din dormitorul ei, însă aceștia au fost șocați să vadă ce păpuși îngrozitoare avea!

Victoria Beckham a publicat imagini din dormitorul unde a copilărit

Fosta membră a trupei Spice Girl a hotărât să plece la părinții ei, însă doar pentru un weekend. Vedeta le-a spus fanilor săi că va dormi chiar în dormitorul unde și-a petrecut copilăria și unde, probabil, a a visat la celebritate.

Realitatea însă i-a depășit toate visele din copilărie Victoriei Beckham, care a devenit una dintre cele mai mari vedete din Marea Britanie. Cu ocazia vizitei sale, vedeta a făcut turul casei pentru fanii ei de pe rețelele de socializare.

Victoria Beckham a publicat imagini din dormitorul unde a copilărit
Victoria Beckham a publicat imagini din dormitorul unde a copilărit

Vedeta a recunoscut că a fost hărțuită în copilărie

Ajunsă în dormitorul său, fanii au rămas șocați să vadă o păpușă care era parcă luată din decorurile unui film de groază. Cu toții au întrebat ce este cu acea păpușă îngrozitoare, dar Victoria Beckham a spus că nu este a ei.

A recunoscut însă că celelalte păpuși îi aparțin și chiar și-a amintit și când le-a primit. ”Am primit aceste păpuși de Crăciun, când eu și sora mea eram foarte mici. Părinții noștri ni le-au făcut cadou și am fost foate încântate”, a declarat vedeta pe o rețea de socializare.

”Mătușa Sally” și ”Worzel Gummidge”, cele două păpuși, i-au făcut copilăria frumoasă Victoriei Beckham, chiar dacă și aceste două păpuși sunt foarte înfricoșătoare, după cum se poate vedea în poza de mai sus.

Victoria Beckham a recunoscut că nu a avut o copilărie foarte frumoasă, mai ales de când a început să meargă la școală. A fost abuzată fizic și psihic de colegii ei de clasă și a fost foarte departe de a fi populară la școală.

„Nu am fost niciodată fata populară în şcoală şi nimic nu mi-a fost uşor. Am fost hărţuită mult în şcoală, psihic şi fizic”, a declarat Victoria Beckham.

Mamă a patru copii, vedeta a menţionat că a primit o lecţie despre provocările vieţii şi despre faptul că este nevoie de multă muncă pentru a avea succes.

„M-a făcut să mă simt nesigură, însă totodată m-a făcut să realizez că dacă vreau ceva trebuie să muncesc din greu pentru a-l obţine. Nimic nu vine de la sine şi asta este bine”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×