Victor Slav s-a despărțit de Raluca. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e din nou singur

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 15:52
Victor Slav s-a despărțit de Raluca. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e din nou singur GALERIE FOTO
Victor Slav este din nou singur! Raluca a recunoscut tot

Din păcate, se pare că Victor Slav nu are foarte mare noroc în dragoste. Raluca, bruneta focoasă cu care s-a iubit până acum, nu a fost alegerea permanentă. Cei doi și-au spus adio, așa că Slav și-a recăpătat titulatura de cel mai râvnit burlac. Raluca este prima femeie cu care s-a afișat fostul moderator al rubricii meteo după despărțirea cu scântei de Bianca Drăgușanu. Ce declarații a făcut fosta iubită a prezentatorului emisiunii Vulturii de Noapte?

Victor Slav și Raluca și-au spus adio!

Raluca Bombardiera a făcut primele declarații despre despărțirea de Victor Slav. Cu toate că s-a zvonit de multe ori în presa mondenă faptul că cei doi și-au încheiat povestea de dragoste, abia acum și-au spus adio. Ambii au clarificat că nu mai formează un cuplu. “Eu și Victor ne-am despărțit de comun acord, după ce am ajuns la concluzia că avem priorități diferite. Suntem în continuare prieteni și nu avem ce să ne reprosăm unul altuia”, a mărturisit Raluca Silea, relatează wowbiz.ro.

Reluarea relației cu Bianca Drăgușanu iese categoric din discuție pentru că blondina trăiește o poveste de iubire alături de afaceristul Alex Bodi. “Este adevarat că ne-am despărțit recent, în viața unui om vin și astfel de momente. Rămânem prieteni și ne respectăm reciproc în continuare. Ce vreau să subliniez este că ceea ce s-a speculat în ultimele zile în presa tabloidă nu are legatură cu decizia noastră. Prezint evenimente, merg în cluburi, interacționez cu cei prezenți, fac poze cu persoanele care îmi solicită asta. Dacă pe internet apare o fotografie cu mine și o fată, nu înseamnă că eu și acea fată suntem într-o relație”, a declarat Victor Slav, conform sursei citată mai sus.

Victor Slav și Raluca s-au despărțit
Victor Slav și Raluca s-au despărțit

Cum s-au cunoscut Raluca și Victor Salv?

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie şi de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relaţie, la vremea respectivă, dar a renunţat de dragul lui Victor.

Între timp, lucrurile au devenit mai serioase. Raluca are 27 de ani şi spune că este vremea să se aşeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun şi tatăl perfect”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru VIVA!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×