Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul 0 în fața tuturor! Motivul pentru care l-a pălmuit pe fostul soț

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 13:48
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul 0 în fața tuturor! Motivul pentru care l-a pălmuit pe fostul soț GALERIE FOTO
De ce l-a pălmuit Bianca Drăgușanu pe Victor Slav?

Întâlnire de senzație! Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au aflat în platoul vulturilor de noapte. Blondina a revenit în fața camerelor de luat vederi, însă, doar pentru o apariție de data aceasta. Iubita lui Bodi a venit în calitate de invitat la emisiunea Vulturii de noapte. Apariția ei a luat prin surprindere pe toată lumea.  De ce provocări a avut parte vedeta și cum de s-a ajuns la momentul în care să-l pălmuiască pe fostul soț?

De ce Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav?

Deși nu mai sunt împreună, Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg foarte bine, așa că nu au nicio reținere în a se afișa împreună. În cazul de față, Bianca a fost invitată la emisiunea Vulturii de noapte, unde Victor Slav este moderator alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă’, i-a spus Slav acesteia în momentul în care a văzut-o în platou. Fosta prezentatoare de televisiune i-a dat atunci o palmă pentru afirmația făcută.

Actuala iubită a lui Bodi s-a căsătorit cu Victor Slav pe data de 6 septembrie 2013, la Starea Civilă din Sectorul 3 al Bucureștiului. Nunta a avut loc pe 29 septembrie, iar nașii le-au fost Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo. Din păcate, cei doi s-au despărțit în 2014.

Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav
Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav

Bianca, mai fericită ca niciodată de relația cu Bodi

”Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a spus o sursă apropiată Biancăi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×