Victor Slav rupe tăcerea după ce s-a spus că are o nouă iubită: ”Sunt uimit”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 20:51
Victor Slav rupe tăcerea după ce s-a spus că are o nouă iubită: ”Sunt uimit”
Victor Slav a declarat că nu are o relație cu Roxana, femeia cu care a plecat în vacanță în urmă cu câteva zile Sursa foto: facebook.com

Victor Slav, îndrăgitul prezentator al emisiunii „Vulturi de Noapte”, difuzată la postul de televiziune Kanal D, a dezmințit faptul că, are o nouă iubită și ar fi plecat cu aceasta în vacanță, în Israel. Acesta a ridicat numeroase semne de întrebare după ce a postat o serie de fotografii alături de o blondă misterioasă, pe nume Roxana.

Victor Slav și medicul Roxana, au petrecut câteva zile în Israel

După ce Victor Slav a invitat-o pe Roxana, blonda misterioasă, de meserie medic, în vacanță, speculațiile au început să apară. Dacă în urmă cu câteva zile am fi crezut că, acesta și-a găsit o nouă iubire, dacă luăm în calcul și fotografiile cu cei doi, acum prezentatorul iese la rampă și dezminte speculațiile apărute în presă.

„ Aș fi tare curios să știu care sunt sursele care au confirmat această relație amoroasă, astfel încât nu doar un articol de ziar a susținut că aceasta ar există, dar se și fac emisiuni de două zile pe această temă. Cred că v-am obișnuit, de-a lungul timpului, cu asumarea vieții personale și, dacă aș fi fost într-o relație, cu siguranță ați fi aflat.” a scris pe Facebook, prezentatorul.

Totodată, acesta a spus că este o persoană care își asumă relațiile pe care le are și în clipa în care va avea o nouă iubire, cu siguranță va știi și presa. „Sunt uimit în ultima perioadă de genul acesta de știri, de modalitatea conceperii lor și de vehemența susținerii. Revenind, această știre este total falsă și v-aș ruga, pe viitor, să contactați, într-un fel sau altul, și persoanele direct implicate. În rest, dacă interesează pe cineva, vacanță a fost minunata… recomand!”, a mai spus Victor Slav.

Victor Slav spune că îți va asuma o eventuală relație și va știi și presa acest lucru
Victor Slav a declarat că nu are o relație cu Roxana, femeia cu care a plecat în vacanță în urmă cu câteva zile
Sursa foto: facebook.com

 

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Prezenatatorul emisiunii ”Vulturi de noapte” a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu 4 ani și din relația lor a rezultat un copil, o fetiță, Sofia. „Nu a fost cea mai gri sau grea zi din viața mea, am avut zile mai grele, dar a fost o zi în care nu s-a bucurat nimeni. A fost urât și afară chiar. Nu sunt o victimă. Eu nu am divorțat pentru că a apărut Cristea la TV și a spus unele lucruri, 90% din ce a spus el știam și a spus oricum și multe proștii. Da, astăzi s-au semnat actele de divorț, nu am avut nimic de împărțit. Eu nu sunt naiv, am divorțat pentru că nu mai am încredere în Bianca. Ea este un om foarte dificil, dar un om bun. Eu cred că Bianca mă mai iubește. Este normal să îmi pară rău pentru tot ce s-a întâmplat.” , declara Victor Slav în urmă cu mai bine de 5 ani.

După divorț Bianca Drăgușanu a vorbit despre motivele care au dus la despărțire. „Cu bombardatul e ușor. Dacă nu-ți răspunde, înjură-l! Și ești pe calea bună spre divorț! Divorțul nu e ceva ieșit din comun și poate fi mereu un nou început. Despărțirea, divorțul, ruperea relației nu reprezintă sfârșitul lumii. Îți vezi de drum și îți cauți fericirea. După despărțire, suntem toți mai frumoși și radiem.”, a declarat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×