Victor Slav are o nouă iubită! Cine este şi cum arată Roxana

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 14:54
Victor Slav are o nouă iubită! Cine este şi cum arată Roxana GALERIE FOTO
Victor Slav are o nouă iubită. Sursa foto:antena3

Victor Slav iubește din nou. După tentativele nereușite de a-i reintra în grații Biancăi Drăgușanu, iată că îndrăgitul prezentator al emisiunii Vulturi de Noapte, difuzată de Kanal D, și-a regăsit fericirea în brațele unei alte femei (Vezi mai multe imagini cu ea în galeria FOTO).

Cine este Roxana, noua cucerire a lui Victor Slav

Potrivit Spynews.ro, cea care a reușit să-l facă pe Victor Slav să uite de împăcarea cu fosta soție Bianca Drăgușanu, se numește Roxana și este un medic de o frumusețe izbitoare. Nu e de mirare că până și dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc a căzut în mrejele sale.

Mai mult decât atât, relația pare să devină din ce în ce mai serioasă, dat fiind faptul că prezentatorul TV a invitat-o pe superba blondină într-o călătorie de neuitat în Israel, iar aceasta nu a putut rata ocazia de a fi răsfățată cum se cuvine, alături de noul său iubit, mai ales că acesta și-a sărbătorit de curând ziua de naștere.

Roxana, noua iubită a lui Victor Slav. Sursa foto:spynews.ro
Roxana, noua iubită a lui Victor Slav. Sursa foto:spynews.ro

Ce spune Raluca Bombardiera despre despărțirea de Victor Slav

Înainte de această relație, Victor Slav a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca Silea, cunoscută în lumea showbiz-ului drept Bombardiera, însă cei doi s-au despărțit după mai bine de 10 luni, fără a oferi prea multe detalii în legătură cu motivele care i-au determinat să-și spună adio.

Prefer să mă despart dacă îmi place altă persoană. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face. Mi se pare mizerabil să înşel sau să fiu înşelată, dar asta este doar părerea mea. Nu te implica într-o relaţie dacă ştii de la început că nu poţi să fii cu omul de lângă tine. Nimeni nu ne dă timpul pierdut înapoi şi asta doare cel mai tare” , s-a rezumat să spună focoasa brunetă, printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, stârnind numeroase comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×