Victor Slav nu își mai poate vedea fetița: ”Trebuie să ne ferim”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/04/2020, 10:46
Victor Slav nu își mai poate vedea fetița: ”Trebuie să ne ferim”
Victor Slav nu își mai poate vedea fetița: ”Trebuie să ne ferim”. Sursa foto: Instagram.com

Victor Slav suferă enorm perioada aceasta pentru că nu-și poate vizita fetița pe care o are din căsnicia cu Bianca Drăgușanu. Micuța Sofia locuiește mai mult la bunici, iar prezentatorul TV nu o poate vedea prea des, mai ales acum de când a izbucnit pandemia de coronavirus.

Victor Slav suferă că trebuie să stea departe de fiica sa, Sofia

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat în urmă cu câțiva ani, dar au reușit să rămână prieteni de dragul fetiței lor Sofia Natalia în vârstă de 3 ani și jumătate. Micuța locuiește acum cu mama sa, dar și la bunici, la Deva, însă prezentatorul nu o poate vedea din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Fostul soț al vedetei a mărturisit că suferă că nu poate petrece sărbătorile pascale alături de micuța Sofia, dar este încrezător că totul va fi bine. Victor Slav reușește să-și vadă fiica numai prin intermediul Skype-ului, decizia fiind luată de Bianca Drăgușanu.

 „Nu zice nimeni că nu există virusul ăsta. Există si trebuie să ne ferim. Stăm în casă pentru că trebuie să stăm în casă și trebuie să ne protejăm”, a declarat Victor Slav în emisiunea Teo Show, relatează cancan.ro.

Prezentatorul TV Victor Slav, topit după fiica sa Sofia

Victor Slav este foarte apropiat de fetița sa alături de care încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil. Într-un interviu acordat revistei VIVA, prezentatorul TV a mărturisit că Sofia îl percepe ca fiind protector și are ce discuta cu cea, chiar dacă nici măcar nu a împlinit vârsta de 4 ani.

„Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică (…) Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul.

Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte.

La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum, Sofia este mică, dar vorbim, povestim…

Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a povestit fostul soț al Biancăi Drăgușanu, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×