Victor Slav, despre începuturile în televiziune: „Nu cred că am ratat vreo șansă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/02/2020, 20:16
Victor Slav, despre începuturile în televiziune: „Nu cred că am ratat vreo șansă”
Victor Slan nu se vede prezentând știrile. Sursa foto: Instagram.com

Victor Slav este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul autohton, însă puțini știu cu adevărat cum a ajuns prezentatorul să fie cunoscut pe meleagurile natale. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are o carieră de succes și a devenit renumit în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Victor Slav și Bogdan Vlădău, recunoscuți pe stradă după participarea la „Vara Ispitelor”

Nu mai este niciun secret că prezentatorul emisiunii „Îmi place dansul” de la Kanal D Victor Slav și Bogdan Vlădău sunt prieteni la cataramă, dar de puține ori au vorbit despre prietenia lor sau cum au ajuns să fie cunoscuți în televiziune. Fostul iubit al cântăreței Anda Adam a mărturisit că în urmă cu circa 20 de ani a mers la un casting împreună cu amicul său și au primit „rolul”.

„Nu aveam așteptări, nici n-am știut în ce mă bag. Eram prieten cu Bogdan Vlădău, mergeam peste tot împreună, am auzit despre acel casting și am decis, în glumă, să mergem și noi. Nu știam despre ce e vorba… Am luat castingul și am stat trei minute să ne gândim dacă mergem sau nu. Am decis să mergem până la urmă. Nu aveam așteptări, era prima dată când interacționam cu televiziunea”, a povestit Victor pentru viva.ro.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu despre perioada în care a fost manechin

Omul de televiziune a mărturisit că nu și-a dat seama de impactul pe care l-a avut emisiunea „Vara Ispitelor” asupra vieții sale. Victor Slav a ajuns să fie recunoscut pe stradă de oameni, iar după ce a stat de vorbă cu producătorii show-ului a realizat ce înseamnă să apari pe sticlă.

Tot împreună cu Bogdan Vlădău a lucrat și la „Bravo, ai stil!”, singurul show de modă din țara noastră. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a precizat că a contat foarte mult această prietenie pentru că l-a ajutat să fie relaxat. Victor Slav a avut mai multe joburi, iar în adolescență a lucrat pentru foarte mulți dintre designerii din România fiind vorba de o perioadă în care s-a „lăsat dus de val”.

„Eram manechin (zâmbește), am prezentat pentru aproape toți marii designeri de la noi. Deja aveam legătură cu showbizul și cu camerele de luat vederi. Eram un copil și în acele vremuri se întâmplau multe lucruri din inerție…

Te lăsai dus de val. La vârsta aceea, industria showbizului m-a luat prin surprindere. Este adevărat că, la un moment dat, am înțeles ce se întâmplă și am putut să decid într-un sens sau altul”, a mai povestit vedeta pentru sursa menționată.

Victor Slav a refuzat să prezinte știrile, dar a profitat de multe ocazii

Fosta gazdă a emisiunii „Vulturii de noapte” a povestit că i s-a propus la un moment dat să prezinte știrile, dar a refuzat vehement pe motiv că se mulează mult mai bine pe reality și divertisment. Victor Slav susține că nu s-ar simți în largul lui la pupitrul știrilor, dar de-a lungul anilor a profitat de numeroase ocazii în showbiz.

„Nu cred că am ratat vreo șansă. Cred că mă mulez cel mai bine pe reality și divertisment, asta simt că fac cel mai bine. Mi s-a propus la început să prezint știri și nu am dorit, pentru că nu mă simțeam de acolo. Poate că m-aș fi încadrat, m-aș fi potrivit, dar nu m-am văzut acolo. Am făcut un pas important când mi-am dat demisia. 

Nu știu dacă s-ar fi ivit alte oportunități, dar acum sunt într-un loc care îmi place, fac ceea ce îmi place și nu mă gândesc «cum ar fi fost dacă»”, a mai spus prezentatorul TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×