Victor Ponta, mesaj ferm după ce a ieșit de la urne! „De câte ori s-a votat răul cel mai mic a ieșit răul cel mai mare”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
10/11/2019, 19:41
Victor Ponta, mesaj ferm după ce a ieșit de la urne! „De câte ori s-a votat răul cel mai mic a ieșit răul cel mai mare”GALERIE FOTO
Victor Ponta spune că a votat un candidat în care crede cu adevărat. Sursa foto - facebook

Fostul premier al României Victor Ponta a lansat un mesaj ferm după ce a ieșit de la urne! Șeful PRO România a pprecizat că a votat pentru un candidat și nu pentru răul cel mai mic, așa cum s-a tot făcut în România, în ultima perioadă. De remarcat că fostul președinte al Partidului Social Democrat și omul care a pierdut prezidențialele în 2014, Ponta şi-a exprimat dreptul constituţional la Şcoala gimnazială „Maria Rosetti” din Bucureşti.

Victor Ponta, mesaj ferm după ce a ieșit de la urne!

„Să fiu sincer, mi-e mai simplu acum decât în alte dăţi şi vreau să vă zic că nu am votat contra nimănui. Povestea asta cu votul contra întotdeauna a ieşit prost. Am votat pentru un candidat, nu pot să vă spun pentru cine că nu s-a terminat votul, şi de asemenea nu am votat răul cel mai mic. De câte ori în România s-a votat răul cel mai mic a ieşit răul cel mai mare.

Așa că acum am votat un candidat bun, în niciun caz nu un rău mai mic şi în niciun caz nu contra”, a declarat Ponta, după ce a votat. Liderul Pro România nu s-a oprit aici și a adăugat că are emoţii pentru candidatul pe care îl susţine şi a afirmat că şi-ar dori ca în România „să nu mai fie vot cu ură şi cu scandal”. În plus de asta, Victor Ponta a mai spus că e foarte bine că s-au rezolvat problemele la vot pentru cetăţenii din diaspora.

Ponta, scandal și în Pro România

În ceea ce privește prezenţa la vot la nivel naţional, Victor Ponta consideră  „este normală şi e foarte bine ca oamenii să voteze”. La fel ca la alegerile trecute și acum Victor Ponta are probleme. Partidul pe care îl conduce, Pro România e la un pas de război. Mihai Tudose îi cere lui Ponta demisia, după ce a fost acuzat că a trădat la votul de învestire a cabinetului Orban. Mai mult, Tudose compară politica pe care o duce Ponta cu cea a lui Liviu Dragnea, liderul PSD condamnat la închisoare cu executare pe 27 mai.

Mihai Tudose susține că Victor Ponta a negociat în nume propriu, fără să discute cu forurile statutare ale formațiunii politice desprinse din PSD. Brăileanului nu i-au picat bine amenințările lui Ponta, care a anunțat că vor zbura din funcții și chiar din partid toate acele persoane care au votat partidul Pro România.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×