Victor Ponta, despre Catedrala Neamului: „Dacă nu avem destule spitale, nu este din vina Catedralei”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/11/2018, 21:48
Victor Ponta, despre Catedrala Neamului: „Dacă nu avem destule spitale, nu este din vina Catedralei”
Victor Ponta, mesaj după sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului!

Victor Ponta le-a împărtășit oamenilor care îl urmăresc, părerea siceră cu privre la evenimentul sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului. Acesta a scris în mediul online despre românii care țin în prim plan bugetul alocat Casei Domnului, dar și despre cei care susțin Biserica Ortodoxă Română. „”In Anul Centenarului Marii Uniri romanii si Romania au dreptul la un simbol national !

Consider ca in formarea si supravietuirea noastra ca natiune religia crestin ortodoxa a avut un rol esential care trebuie recunoscut, apreciat si respectat/ toti romanii care au alta religie ( sau nu au deloc o credinta religioasa) sunt la fel de buni romani ca si ortodocsii – dar toleranta si respectul ar trebui sa fie reciproc si sa ne faca mai uniti ( caci dezbinati suntem mai mult decat ne inchipuiam vreodata)!”

Victor Ponta, mesaj dur după sfințirea Catedralei

Victor Ponta a ținut să discute sincer cu urmăritorii săi de pe un site de socializare despre evenimentul măreț ce a bucurat creștinii din toată România, de alfel, 30.000 de pelerini s-au deplasat în Capitală special pentru slujbele oficiate pentru prima oară în incinta Catedralei Mântuirii Neamului. „Daca nu avem destule spitale, scoli, drumuri sau parcuri sa stiti ca nu este din vina Catedralei sfintite azi / daca vreti sa facem ceea ce este nevoie in Romania nu trebuie sa ne multumim cu tinte false si ipocrizie – ci doar sa alegem bine pe cei care merita sa ne conduca si sa construim impreuna! Dumnezeu sa aiba grija de romani.

Ps 1 – in perioada in care am fost Prim Ministru am sprijinit si constructia Catedralei dar si spitale, scoli, sali de sport, drumuri si lucrari publice / multumesc BOR care nu a uitat si m-a invitat la acest eveniment de sfintire – in timp ce nefericitii fara Dumnezeu care au ajuns acum la guvernare taie “pamblici” pentru lucruri la care nu au absolut nicio contributie si fug de la inaugurari daca sunt si eu prezent !

Victor Ponta: „Se cred superiori!”

Fostul premier nu este de acord cu cei care nu susțin simbolul național, acesta fiind considerat de Victor Ponta chiar Catedrala Mântuirii Neamului. De asemenea, acesta a mai spus și că superioritatea unor români nu este potrivită pentru anul în care ne aflăm, Anul Centenarului.

Ps 2 – o sa sterg de pe aceasta pagina comentariile celor care se cred atat de “superiori” incat ii pot dispretui pe cei care cred in religie si in Biserica – aroganta si infatuarea ma deranjeaza la fel de mult ca ignoranta si bigotismul !

Ps3 – vreti sa nu mai repetam niste sloganuri stupide daca tot pretindem ca suntem educati si moderni ? In 2012-2015 am putut sa facem si spitale si scoli si sosele – nu doar Catedrala / cand mergeti la Roma primul lucru vizitati San Pietro , la Paris Notre Dame samd – cred ca un popor ca cel roman isi poate permite si o Catedrala care costa 100 milioane de euro in 15 ani din moment ce ne doare in cot de faptul ca aruncam 1,6 miliarde pe corvete si ne vindem pe degeaba companiile nationale de 25 de miliarde prin Fondul Suveran/ despre spitale ne roaga Uniunea Europeana sa folosim cei 300 de milioane de euro pentru spitalele regionale si Dragnea si Dancila nu vor – in loc sa va aratati curajul luptand cu Biserica mai bine v-ati lupta cu cine e cazul!”, a fost mesajul lui Victor Ponta despre evenimentul de zilele acestea din Catedrala Mântuirii Neamului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×