Victor Ponta, atac la Marcel Vela: „Aceasta este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie? Să ne cânte maşinile MAI imnul? Urmează slujbe stradale ?”

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 21:59
Victor Ponta, atac la Marcel Vela: „Aceasta este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie? Să ne cânte maşinile MAI imnul? Urmează slujbe stradale ?”
Victor Ponta, atac la Marcel Vela: "Aceasta este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie? Sursa foto - Xinhua/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

Victor Ponta îl atacă pe Marcel Vela într-un mesaj de Facebook în care s-a întrebat ironic dacă difuzare imnului în megafoanele maşinilor de poliţie este soluţia Ministerului pentru combaterea coronavirusului

Victor Ponta, atac la Marcel Vela: „Aceasta este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie?”

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat pe pagina de Facebook că, începând de sâmbătă, maşinile Poliţiei, Jandarmerie şi Poliţiei de Frontieră care patrulează ziua, vor difuza primele trei strofe ale imnului Românei.

Liderul Pro România, Victor Ponta, se întreabă dacă aceasta este soluţia Ministrului de Interne pentru pandemie. Fostul premier susţine că doar sâmbătă, prin Vama Nădlac, au intrat în ţară peste 3000 de persoane venite din Italia şi Spania, care au plecat acasă, pentru că nu mai sunt locuri în carantină.

„Aceasta este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie? Să ne cânte maşinile MAI imnul? Urmează slujbe stradale ? Dvs ce opinie aveţi? În timp ce ascultăm imnul la maşinile MAI azi doar prin Vama Nadlac au intrat în ţară peste 3.000 de persoane venite din Italia şi Spania!

Care au plecat acasă-că nu mai sunt locuri în carantină! Patriotism înseamnă să îţi dotezi personalul medical cu echipamente de protecţie, să salvezi firmele româneşti nu băncile străine şi să nu faci contracte cu firme fantomă la preţuri triple pentru măşti şi mănuşi medicale.

Acum că am aflat că e suficient să cânţi imnul că să te declari patriot!”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

„Este inadmisibil ca privaţii să găsească şi să cumpere aceste teste înaintea statului”

Fostul premier a atacat şi Ministerul Sănătăţii într-o intervenţie la România TV spunând că este inadmisibil ca managerii spitalelor private să poată să facă rost de teste de coronavirus înaintea celor de stat:

„Am tot respectul pentru managerii şi pentru spitalele private. Au găsit teste, foarte bine. E foarte ok că cer şi bani pentru testare. Mi se pare normal. Adică, dai un ban ca să stai liniştit şi te asiguri că nu eşti bolnav. 

Dar, este inadmisibil ca privaţii să găsească şi să cumpere aceste teste şi autorităţile statului să nu reuşească să cumpere aceste teste decât după câteva zile. Aici este o problemă de gestionare şi situaţia nu arată bine”, a spus Ponta la România TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×