Viața Mariei Cârneci după moartea soțului. A reușit să-și aline durerea cu ajutorul nepoatelor

Viața Mariei Cârneci după moartea soțului. A reușit să-și aline durerea cu ajutorul nepoatelor
Viața Mariei Cârneci după moartea soțului. Sursa foto: ciao.ro

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Cârneci trece prin cele mai dificile momente din viața sa. Și-a condus soțul pe ultimul drum, iar durerea se vede pe fața cântăreței. Maria Cârneci are însă motive să trăiască și să meargă mai departe. Are două nepoate superbe, după care se topește!

Viața Mariei Cârneci după moartea soțului, îmbunătățită de cele două nepoțele

Maria Cârneci a rămas văduvă după 40 de ani petrecuți alături de soțul său, Romulus Petrescu. A fost o luptă crâncenă cu o boală incurabilă. Soțul cântăreței a murit cu mulțumirea că a putut să-și strângă în brațe nepoatele și să petreacă câțiva ani cu ele.

Singurul fiu al Mariei Cârneci i-a dăruit două nepoțele superbe, după care interpreta se topește. Fetele sunt alinarea ei acum și au ajutat-o să treacă puțin mai ușor peste nenorocirea care s-a abătut peste familia ei.

Soțul Mariei Cârneci a fost răpus de cancer

Rose Maria are 5 ani, iar Jacqueline, doar 2 anişori. Prezentă într-un platou de televiziune, cântăreața de muzică populară a vorbit cu multă emoție în glas despre rolul de bunică pe care îl are. Ea a dezvăluit cum îi spune, de fapt, una dintre micuțele prințese ale unicului ei fiu.

“E fericire maximă, nu vă pot descrie în cuvinte cum este să fii bunică. Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese şi nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericită bunică. Când aud de nepoţele, îmi termină sufletul, e o dragoste de ne împrăştiem. Când o aud că îmi spune: «Mamia e cea mai frumoasă», eu leşin, nu mai pot”, a povestit Maria Cârneci în urmă cu ceva timp la o emisiune difuzată de Antena 1.

Rose Maria, nepoata cea mare a Mariei Cârneci, merge la grădiniţă, îi place să schieze şi să cânte. Cu trei ani mai mică decât sora sa, Jacqueline este, deocamdată la capitolul descoperiri și jucării, iar bunica parternă îi îndeplinește aproape toate dorințele. Soțul artistei era extrem de fericit că a apucat să își cunoască nepoțelele. Având în vedere vârsta mică, fetiţele nu au fost aduse să îl conducă pe ultimul drum pe bunicul Giani, familia preferând ca imaginea acestuia să rămână altfel în memoria lor, potrivit click.ro.

Maria Cârneci și-a condus pe ultimul drum partenerul de viață joi, 28 noiembrie, și alături i-a fost familia fiului ei, câteva rude, dar și prieteni și vedete. Romulus Petrescu a fost înmormântat joi la Cimitirul Sfântul Ilie Tesviteanul, din Pipera. Partenerul de viață al artistei s-a stins după mulți ani în care s-a luptat cu cancerul la colon, care face ravagii în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×