Viața după Kanal D. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac bani din emisiunile lor online: „Avem multe contracte de colaborare, de imagine”

Dan Suta  
înStiri mondene
21/10/2019, 15:08
Viața după Kanal D. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac bani din emisiunile lor online: „Avem multe contracte de colaborare, de imagine”
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu câștigă bani din contractele lor de imagine. Sursa foto: wowbiz.ro

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, fostul cuplu de prezentatori de la Kanal D, și-au găsit calea profesională de când nu mai apar pe micile ecrane. Cei doi au descoperit internetul și puterea emisiunilor online și au devenit printre cele mai bine plătite vedete din mediul virtual pentru munca pe care o prestează. Cei doi și-au făcut un mini-studio unde realizează periodic interviuri cu personaje cât mai diversificate.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, bani din contracte de imagine

Există viață și după Kanal D, iar asta pot să confirme Mădălin Ionescu și soția lui, care făceau furori acum câțiva ani cu emisiunea Wowbiz. Cei doi au recunoscut că trăiesc bine din promovarea anumitor produse, căci au încheiat o serie de contracte de imagine cu tot felul de firme, iar cu multe au ajuns să colaboreze pe o perioadă mai lungă de timp.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Eu realizez de două ori pe săptămână o emisiune online pe care o puteţi urmări pe pagina mea de Facebook. Să ştiţi că nu este simplu de pregătit, necesită multă muncă, exact ca un show tv. Eu am nevoie de două-trei zile ca să pun totul la punct pentru o singură ediţie. Trebuie să găsesc o temă, un invitat, o poveste, să mă gândesc la titluri, să fac burtiere, să mă asigur că siglele sponsorilor intră unde şi când trebuie”, a declarat recent Cristina Șișcanu.

mădălin ionescu
Mădălin și Cristina au prezentat mai de mult emisiunea Wowbiz de la Kanal D. Sursa foto: acasă.ro

Fiecare cu emisiunea lui, însă banii ajung în familie

„Am o echipă cu care lucrez, dar eu trebuie să coordonez totul la emisiunea mea, iar Mădălin la a lui pentru că şi el realizează un talk show online pe care-l puteţi viziona pe pagina lui de Facebook. Noi avem şi multe contracte de colaborare, de imagine…”, a mai spus Șișcanu pentru wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×