Câți bani a dat Cristina Șișcanu pe rochia de nașă de la nunta Gabrielei Cristea. Cum arată ținuta. FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 11:10
Câți bani a dat Cristina Șișcanu pe rochia de nașă de la nunta Gabrielei Cristea. Cum arată ținuta. FOTO
Cristina Șișcanu a purtat o rochie mai ieftină decât pălăria. Sursa foto: Instagram

Cristina Șișcanu a impresionat la nunta Gabrielei Cristea! Soția lui Mădălin Ionescu, fostă vedetă Kanal D, a purtat o rochie roz bonbon, care, atenție, a costat mult mai puțin decât pălăria. Cristina a dat dovadă că știe să se descurce când vine vorba de alegerea unei ținute care să nu îi facă mare gaură în buzunar.

Cristina Șișcanu a dat 350 de lei pe rochie și 1.000 de lei pe pălărie

Nașa de cununie a Gabrielei Cristea a ales o rochie din Marea Britanie, pe care o poate cumpăra orice doamnă de la un magazin online cunoscut. A dat în jur de 83 de euro pe rochie, adică aproximativ 350 de lei. Pălăria în schimb, este estimată cu un preț mult mai ridicat, undeva la 250 de euro, adică aproximativ 1.175 de lei. Astfel de accesorii ajung uneori chiar și la sume mai mari de 2.000 de lei, scrie click.ro.

Soțul Cristinei, Mădălin Ionescu, a optat pentru un sacou mov, asortat la o pereche de pantaloni de costum și pantofi simpli, în ton cu un astfel de eveniment. La petrecere, cei doi invitați de onoare, nașii cuplului Cristea-Clonda, au fost însoțiți de micuța Petra și, așa cum era de așteptat, și-au schimbat ținutele.

Cristina Șișcanu rochie
Rochia Cristinei se găsește la 83 de euro. Sursa foto: click.ro

Mireasa, criticată de internauți: „Oribil”

Mădălin a dat sacoul mov pe unul bej, iar Cristina a optat pentru o rochie animal-print. La cocul pe care și-l ascundea sub pălărie a adăugat o floare. Party-ul s-a ținut într-un spațiu idilic, la Corbeanca, una dintre cele mai bune zone din afara Capitalei pentru evenimente de acest tip. Cât despre mireasă, fanii nu au avut cuvinte tocmai laudative.

„Foarte urâtă rochia la bust, mireasa Cristea, oribil”, “Casă de piatră! Felicitări!???”, “(…). Pe bune, frate? În halul ăla cu sânii pe afară? Chiar nu ai pic de bun simț? Mai intri și în biserică… Rușine”, “Felicitări! Sănătate și dragoste împlinită ❤️”, “Așa rochie luai o bustieră și tot stătea mai bine” , sunt câteva dintre comentariile internauților.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×