Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma de joi, 21 februarie

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
21/02/2019, 20:00
Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma de joi, 21 februarie GALERIE FOTO
Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, joi, 21 februarie

Un nou episod din reality show-ul ferma va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV, joi, 21 februarie, de la ora 21:30. Emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan devine tot mai interesantă, după ce între unii concurenți au apărut idile, iar alții au devenit geloși.

Ediția de miercuri a emisiunii Ferma a fost urmărită, în medie, de 1.252.000 de persoane, Pro TV situându-se la mică distanță în spatele rivalei Antena 1, care a înregistrat o audiență de 1.283.000 de telespectatori. „Ferma a revenit pe primul loc în mediul urban, numărând în medie 581.000 de urmăritori, iar Fructul a avut 581.000. La orașe, politica a fost mai importantă decât moda. Antena 3 a urcat peste Kanal D, care după Povestea noastră a difuzat Bravo, ai stil”, potrivit paginademedia.ro.

Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, joi, 21 februarie

„Emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu a cucerit primul loc pe segmentul comercial, cu 352.000 de telespectatori, în medie. Locul doi a mers la Fructul oprit, care a câștigat 265.000 de urmăritori. Locul trei s-a dus la Digi Sport 1, care a transmis meciul de Champions League, Atletico Madrid – Juventus”, mai scrie paginademedia.

În ediția de joi, fermierii vor fi supuși unor noi probe de foc în care vor trebui să își demonstreze îndemânarea, forța fizică și capacitatea de a lua decizii sub presiune. Interesante sunt și interacțiunile dintre concurenți, care fie au intrat în conflict de multe ori, fie s-au… îndrăgostit.

Conflicte și idile la Ferma
Conflicte și idile la Ferma

Conflict între concurente la Ferma

În ceea ce privește conflictele de la Ferma, în prim plan sunt acum Brigitte Sfăt și Claudia Pavel. Săraca de tine, Brigitte, trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Nu am văzut în viața mea așa femeie ca tine, mitomană. Mi-e milă de tine, fată. Vai de capul tău. Golancă perversă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești să vorbești cu mine. Fiecare religie ne învață același lucru, să fim buni și miloși și iertători. Ea nu face decât să înțepe oamenii și să fie rea și neînțelegătoare și nemiloasă și egoistă, dar având o boală psihică, eu chiar nu cred că este vina ei”, a spus Claudia după ce Brigitte a acuzat-o că ar fi avut o relație cu fostul ei soț.

Idilă la Ferma

Se pare că la Ferma se înfiripă și o idilă între Otniela și Vali Bărbulescu. Cei doi au fost surprinși în timp ce ieșeau în curte aproape în fiecare seară. Și Vali unde este? Iar s-a dus afară și el? Ce face, o păzește la baie? Cam în fiecare seară fac asta. Cine suntem noi să comentăm…Ea se plânge la noi că e băgată în chestii dintr-astea și că n-are treabă, dar ea stă afară. Ea spune că nu e nimic, în fața noastră, dar sincer nu mai știu nici eu ce sa cred”, a spus Ioana Filimon.

Dacă sunteți curioși ce mai fac concurenții în emisiunea Ferma, nu ratați ediția de joi, 21 februarie. Reality show-ul este transmis de postul de televiziune Pro TV, de la ora 21:30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×