Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, de joi, 14 februarie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/02/2019, 20:00
Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, de joi, 14 februarie GALERIE FOTO
Un nou episod al show-ului de televiziune Ferma va avea loc joi, 14 februarie

Un nou episod din show-ul de televiziune Ferma 2019 va rula astăzi pe micile ecrane. Telespectatorii vor avea parte de adrenalină pură, deoarece concurenții se întrec fără menajamente pentru titlul de fermierul anului, dar și pentru marele premiu. Emisiunea se vede Live pe Pro TV, în fiecare marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30.

La ultima ediție, cea de miercuri, 13 februarie, telespectatorii au putut urmări un duel de zile mari. Deși mulți ar fi spus la început că duelul nu este unul echilibrat, rezultatul final a fost cu totul altul! Cei care s-au confruntat a fost Cătălin ”Moartea din Carpați” Moroșanu și Claudia ”Cream” Pavel! Cu toții au rămas șocați când au văzut cu cine trebuie să se dueleze Claudia!

Vezi Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV

Cei doi avea de mutat niște mere dintr-un recipient cu apă, într-altul. Nimic mai simplu, ar spune mulți. Ei bine, proba s-a dovedit a fi una de cosmar pentru Cătălin Moroșanu, care nu a reușit să apuce niciun măr. Claudia Pavel a fost declarată câștigătoare, deoarece și-a dat seama că fructele puteau fi mutate doar dacă erau prinse de codiță.

ferma joi 14 februarie
Claudia Pavel l-a invins la duel pe catalin Morosanu

Un alt episod urmărit de telespectatori a fost și discuția despre momentele grele din viața unora, atunci când află că partenerii lor de viață îi însală. La discuția de la Ferma 2019 au participat Claudia Pavel, Jorge, Ioana Filimon și Brigitte Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a amintit câteva episoade mai puțin plăcute din viața ei alături de foștii ei soți, Octavian Sfăt și Ilie Năstase.

”Eu de două ori i-am aruncat masa în restaurant, la Tavi, de două ori așa în față. Odată am luat băutura și am vărsat-o așa, în față, când vorbea cu una. Tu știi ce nebună eram eu? I-am spart ușa odată, era cu una, și ținea și el și cu aia, le vedeam fundurile goale”, s-a dezlănțuit Brigitte, în ediția de marți seară, când a recunoscut că sare la bătaie atunci când trebuie să-și apere relația.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×