Veşti excelente pentru fanii serialului Vlad! Sezonul 3 apare în 2020, la Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/01/2020, 10:02
Veşti excelente pentru fanii serialului Vlad! Sezonul 3 apare în 2020, la Pro TV
Serialul Vlad, sezonul 3, din toamnă la PRO TV. Sursa foto: PRO TV

Serialul Vlad, sezonul 3, va apărea din toamnă la PRO TV, întrucât pelicula produsă de Jesus del Cerro s-a bucurat de un real succes și în anul 2019.

Serialul Vlad, sezonul 3, din toamnă

Vlad va apărea, cel mai probabil, așa cum ne-a obișnuit postul de televiziune de pe Pache Protopopescu undeva în luna septembrie 2020, atunci când se va înnoi grila de programe.

Răzbunarea lui Vlad pentru a-și recupera viața de odinioară și prestigiul va continua așadar și în acest an, parte a producției fiind finanțată de către Guvernul României.

Adrian Titieni se alătură distribuției

„Vlad este cel mai ambițios proiect pe bază de scenariu pe care l-am avut până acum la Pro TV și suntem încântați de felul în care a fost primit de publicul din România. Suntem entuziasmați să vedem unde ne va duce cel de-al treilea sezon”, susține directorul de programe de la PRO, Antonii Mangov pentru paginademedia.ro.

Din distribuție vor face parte actorii pe care publicul îi cunoaște deja, dar vor intra și unii noi. Printre numele grele din noul sezon se numără și cel al lui Adrian Titieni.

„E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de așteptări la înălțimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare”, a declarat Titieni pentru TV Mania.

„Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații”,a mai spus celebrul actor.

Chiar dacă în anul 2019 nu a avut același succes ca în 2018, serialul Vlad a fost urmărit de peste 1.200.000 de români în fiecare luni seară, în medie. Pelicula a strâns un share de aproximativ 15%, în medie, pe toată durata celui de-al doilea sezon.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×