Vești de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. A fost mutat din spitalul în care se afla

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/01/2020, 15:19
Vești de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. A fost mutat din spitalul în care se afla
Mario Iorgulescu se află într-o clinică privată din Italia. Sursa foto - facebook

Chiar dacă în ultimele zile s-a vehiculat că Mario Iorgulescu a fost externat din spitalul în care se afla, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal va rămâne, cel puțin pentru moment, pe mâna medicilor din Italia, fiind mutat din clinica în care se afla. Atât spitalul, cât și motivele pentru care s-a luat această decizie rămân secrete, întrucât familia nu dorește să ofere detalii pe marginea acestui subiect.

Mario Iorgulescu, transferat la un alt spital. Nu se știe dacă tânărul s-ar putea întoarce în țară

Pentru moment, nu se știe dacă starea de sănătate îi permite lui Mario să se întoarcă în țară. Un lucru este cert, însă: de îndată ce va reveni pe pământ românesc, procurorii vor continua să ancheteze accidentul în urma căruia un bărbat de 24 ani și-a pierdut viața pe loc.

Potrivit mărturiilor unor persoane apropiate familiei Iorgulescu, tânărul a făcut progrese semnificative după trezirea din comă. Mai concret, acesta ar fi început să se deplaseze de unul singur prin salon și să se hrănească pe cale normală.

El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, au dezvăluit apropiații familiei pentru wowbiz.ro.

Logodnica lui Dani Vicol, plângere penală împotriva lui Mario Iorgulescu

În urmă cu ceva vreme, familia lui Dani Vicol, tânărul care și-a pierdut viața în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu a decis să-și caute dreptatea în instanță. Din acest motiv, Patricia Esmeralda Minca, logodnica bărbatului, a depus plângere penală împotriva fiului șefului de la LPF.

Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penală împotriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider că modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-vă sa aveți în vedere că în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia.

Cel puțin eu consider că numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul său ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc, neavând nicio șansă de supraviețuire. Doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în plângerea femeii cu care Dani Vicol urma să se căsătorească. Cei doi aveau împreună un băiețel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×