Logodnica lui Dani Vicol, mesaj halucinant despre Mario Iorgulescu: „Vreau să sufere!”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 08:58
Logodnica lui Dani Vicol, mesaj halucinant despre Mario Iorgulescu: „Vreau să sufere!”
Iubita lui Dani Vicol vrea ca Mario Iorgulescu să sufere mult. Sursa foto: antena3.ro/ wowbiz.ro. Colaj: Fanatik

Au trecut 4 luni de la accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu, iar partenera lui Dani Vicol, cel care a murit în noaptea de 8 septembrie, vrea ca fiul lui Gino Iorgulescu să sufere.

Logodnica lui Dani Vicol cere multă suferință pentru Mario Iorgulescu

În urma accidentului provocat de Iorgulescu Jr., despre care s-a descoperit că era sub influența drogurilor și a alcoolului, a murit un tânăr de 24 de ani, iar acum un copil va crește fără tată.

În mașina în care se afla Dani Vicol ar fi trebuit să fie și iubita lui, Patricia Esmerlada, și bebelușul acestora, însă femeia nu a vrut să îl însoțească pe Dani.

„Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el”

Acesta se întorcea de la o înmormântare în momentul în care a fost lovit în plin de Gino Iorgulescu. Sărbătorile au fost triste pentru Patricia și copilașul care a rămas fără tată.

Femeia a povestit cum a trecut Crăciunul și ce ar dori să i se întâmple lui Mario, vinovat de moartea bărbatului ei.

„Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit şi gata, nu mai ştii nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani”, a declarat Patricia pentru wowbiz.ro.

„Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, a mai spus extrem de vehement logodnica lui Dani Vicol.

„Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui…I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui”, a mai spus femeia.

„Preferam să stea Vicol 15 ani în puşcărie…Vreau să se întâmple în aşa fel încât să fie foarte chinuit, să sufere foarte mult cum o să sufăr şi eu de acum încolo, toată viaţa. Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă”, a completat Patricia.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×