Vestea care a bucurat Italia. Un bătrân de 101 ani a învins coronavirusul. A fost vindecat într-o săptămână

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/03/2020, 20:41
Vestea care a bucurat Italia. Un bătrân de 101 ani a învins coronavirusul. A fost vindecat într-o săptămână
Un bătrân de 101 ani a învins coronavirusul. Sursa foto: hotnews.ro

Un bărbat italian în vârstă de 101 ani a învins coronavirusul. Acesta a fost declarat vindecat şi externat din spital după ce a fost infectat cu COVID-19, a anunţat viceprimarul oraşului italian Rimini, Gloria Lisi.

Un italian de 101 ani a învins coronavirusul

Un bărbat în vârstă de 101 ani, care fusese infectat cu coronavirus, a fost externat din spital, la o săptămână după internare.

Bătrânul, denumit doar „domnul P.”, fusese internat în spitalul de urgenţe din Rimini săptămâna trecută, după ce testul împotriva coronavirusulzui i-a ieşt pozitiv. Bărbatul a fost externat joi.

Vindecarea bătrânului a dat speranţe unei ţări întregi

Gloria Lisi a declarat că această vindecare miraculoasă a dat speranțe în privința viitorului la întreaga țară.

Domnul P. a reușit. Familia sa l-a adus acasă ieri seară. Asta ne învață că și la 101 ani viitorul nu este stabilit„, a spus Gloria Lisi.

Italianul vindecat a fost născut în anul 1919, în timpul pandemiei de gripă spaniolă care a făcut între 30 și 50 de milioane de victime.

În orașul Rimini, Italia, au fost înregistrate 1.189 de cazuri de coronavirus până în prezent.

La nivel mondial, aproape 550.000 de oameni au fost infectați, iar peste 20.000 au murit. Italia a fost cel mai dur lovită de pandemie, înregistrând mai multe cazuri decât în orice altă țară. Institutul John Hopkins din SUA a informat că în Italia au fost înregistrate peste 80.000 de îmbolnăviri și peste 8.200 de morți de coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×