Veste uriașă pentru proprietarii de mașini diesel. Vor primi subvenții de 3.000 de euro

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/11/2018, 14:23
Veste uriașă pentru proprietarii de mașini diesel. Vor primi subvenții de 3.000 de euro
Decizie importantă pentru proprietarii de mașini diesel!

Producătorii auto din Germania au decis să cheltuiască suma de 3.000 de euro pentru fiecare vehicul în parte pentru a putea ajunge reducerea emisiilor. De asemenea, Guvernul, împreună cu industria autp, caută modalități diverse pentru a putea scăpa de poluarea din orașele mari, potrivit Departamentului pentru Armamente, preluat de Agerpres.

„Volkswagen, Daimler şi BMW îşi vor asigura clienţii că vor conduce în continuare şi cerem producătorilor auto străini, cum ar fi Peugeot şi Fiat, să facă aceleaşi eforturi ca cele ale firmelor germane”, a declarat ministrul Transporturilor, Andreas Scheuer.

Propietarii de diesel primesc subvenții de 3.000 de euro

Este oficial! Volkswagen și Daimler sunt pregătite să investească suma de 3.000 de euro pentru a reconfigura sistemul harware.  Acesta este un sistem format dintr-un ansamblu electronic-magnetic, ce poate stoca, reda și prelucra informații în numeroase forme. „Avem un angajament de la Volkswagen pentru reconfigurarea sistemului hardware, costul fiind estimat la 3.000 euro per vehicul. VW va acoperi 2.400 de euro din această sumă. Acum va trebui să se ajungă la un acord în coaliţia de guvernare privind acoperirea deficitului de finanţare de 600 de euro”, a afirmat Andreas Scheuer, ministrul Transporturilor în cazul proprietarilor de diesel care vor primi subvenții de 3.000 de euro.

În luna februarie a acestui an, tribunalul german a decis să interzică, spre binele cetățenilor, circulația vehiculelor care aduc o poluare mare. Din păcate, poluarea din unele orașe, este mai ridicată decât este prevăzut de Uniunea Europeană, fapt îngrijorător.

Mașini diesel, interzise pentru poluarea ridicată
Mașini diesel, interzise pentru poluarea ridicată

Această decizie ca proprietarii de vehicule diesel să primească subvenții de 3.000 de euro a venit ca urmare a evitării poluării mai mari decât este deja. Așadar, producători auto numeroși, precum și Volkswagen și Daimler, anunță demersurile pentru dezvoltarea de mașini electrice. a afirmat Andreas Scheuer, ministrul Transporturilor în cazul proprietarilor de diesel care vor primi subvenții de 3.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×