Veste proastă pentru Florin Vasilică! Ce i-au spus medicii despre problemele medicale

Bogdan Solomon   
în Muzica
14/04/2019, 16:09
Veste proastă pentru Florin Vasilică! Ce i-au spus medicii despre problemele medicale GALERIE FOTO
Florin Vasilică are probleme de sănătate. Poate ajunge pe masa de operație

Florin Vasilică trece prin momente dificile. Cunoscutul interpret de muzică populară se confruntă cu probleme de sănătate. Situația devine din ce în ce mai îngrijorătoare pe zi ce trece, întrucât fiul regretatului Liviu Vasilică riscă să ajungă pe masa de operație.

Fiul lui Liviu Vasilică este măcinat de probleme de sănătate

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Florin Vasilică a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Solistul de muzică populară are două hernii de disc ce nu îi mai  dau pace și, dacă situația persistă, va fi nevoit să se opereze.

Am avut şi am în continuare ceva probleme de sănătate dar le ţinem sub control. Se vor rezolva. Am două hernii de disc cervicale dar sunt ţinute sub control, deja nu mai am dureri. Nu mă împiedică să particip la evenimente… Sănătatea o preţuim atunci când nu o avem” , a declarat fiul regretatului intrepret Liviu Vasilică.

Liviu Vasilica s-a stins din viață în urmă cu 15 ani
Liviu Vasilica s-a stins din viață în urmă cu 15 ani

Florin Vasilică riscă să ajungă pe masa de operație

Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale. Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă.

Încerc să nu ajung la operație. Nucleoplastie se numește această intervenție și costă destul de mult. Mi-e puțin teamă, dar am auzit că recuperarea nu e atât de grea ca atunci când se realizează cu bisturiul. E mai delicată această intervenție modernă” , a mai spus Florin Vasilică.

Chiar dacă Liviu Vasilică, unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară a încetat din viață în urmă cu 15 ani, fiul său nu lasă ca peste muzica tatălui său să se așterne uitarea. Alături de alți artiști, Florin duce mai departe melodiile regretatului solist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×