Veste proastă pentru fanii serialului Vlad. Ce probleme are Pro TV cu sezonul 2 al producției

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 16:36
Veste proastă pentru fanii serialului Vlad. Ce probleme are Pro TV cu sezonul 2 al producției
Serialul Vlad ar putea fi finanțat cu bani de la Guvern. Sursa foto: PRO TV

Fanii serialului Vlad primesc o veste proastă. Producătorii întâmpină probleme cu sezoanele de toamnă și iarnă ale serialului-fenomen și cer ajutor de la stat în valoare de 1,1 milioane de euro. Difuzarea telenovelei de la PRO TV este pusă, astfel, sub semnul întrebării din cauza lipsei de finanțare a acesteia.

Serialul Vlad are nevoie de finanțare. PRO TV bate la ușa Guvernului

Postul de pe Pache Protopopescu a depus la Comisia Națională de prognoză o cerere de ajutor de 1,1 milioane de euro. Aceștia bani ar fi folosiți pentru filmarea noilor sezoane ale serialului Vlad, scrie adevărul.ro. Solicitarea celor de la PRO nu a primit încă un răspuns privind finanțarea producției inspirate după un serial turcesc.

În timp ce Guvernul se gândește dacă acordă finanțare sau nu pentru Vlad, telenovela Sacrificiul care va fi difuzată la toamnă de Antena 1 a primit bani de la stat. În telenovela de la Antena 1 vor juca, printre alții, Dorian Popa și Oana Zăvoranu. Guvernul a lansat programul de finanțare pentru producții cinematografice în anul 2018.

Producătorii au cerut 1,1 milioane de euro pentru realizarea noilor sezoane ale serialului. Sursa foto: PRO TV

Serialul Las Fierbinți a primit 380.000 de lei pentru episodul special de Crăciun din 2018

Până acum, au depus cererile de finanțare din banii românilor doar de casele de film, în timp ce PRO TV a devenit singura televiziune care a solicitat ajutor de la Guvern. Dacă pentru serialul Vlad cei de la CNP se mai gândesc, pentru producția Rechinii au acordat 2,7 milioane de lei din cei 3,7 milioane pe care i-au cerut.

PRO TV a primit aprobare și pentru episodul special de Crăciun al serialului Las fierbinți. Statul a finanțat serialul filmat în comuna Fierbinți cu 380.000 de lei. Pentru a beneficia de acest ajutor de stat, PRO TV și-a schimbat obiectul principal de activitate și a devenit, astfel, o companie care întreprinde „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×