Veste bună de la RCS- RDS. 50% reducere la abonamentul Digi Mobil Business Nelimitat

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 13:21
Veste bună de la RCS- RDS. 50% reducere la abonamentul Digi Mobil Business Nelimitat
RCS-RDS vine cu o ofertă tentantă pentru clienții persoane juridice. Sursa foto: expresspress.ro

RCS -RDS a lansat o campanie dedicată personelor juridice valabilă până pe 16 decembrie. Operatorul de servicii de telecomunicații din România vine cu oferte imbatabile la abonamentele care se încheie pe o perioadă de 24 de luni.

RCS- RDS oferă reduceri substanțiale la abonamentele persoanelor juridice

RCS-RDS lansează prin intermediul diviziei Digi Business o campanie dedicată clienților persoane juridice care își portează numărul de telefon la rețeaua Digi Mobil. Astfel, divizia B2B a Grupului Digi aduce oferte de nerefuzat. Prin urmare, la achiziționarea unui abonament “Digi Mobil Business Nelimitat” clienții beneficiază de o reducere de 50% din valoarea pachetului ales pentru o perioadă de minim 6 luni, potrivit wall-street.ro.

Compania de telecomunicații anunță și care sunt prețurile serviciilor de telefonie și date mobile. Așadar, în funcție de numărul de abonamente încheiate clienții persoane juridice beneficiază de reduceri după cum urmează:

  • 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente)
  • 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente)
  • 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente).

Oferta DIGI este valabilă până la jumătatea lunii decembrie

Toate aceste abonamente includ minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, mii de minute internaționale în principalele rețele mobile din Statele Unite ale Americii, China și țările care fac parte din Uniunea Europeană. Totodată, aceste pachete oferă trafic nelimitat de Internet. Oferta de față este valabilă până pe 16 decemebrie în toate magazinele, cât și prin intermediul reprezentanților de vânzări Digi Business.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×