Veste bombă! Elena Udrea se întoarce în România! Ce măsură a luat în privința fiicei sale

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 08:53
Veste bombă! Elena Udrea se întoarce în România! Ce măsură a luat în privința fiicei sale GALERIE FOTO
Elena Udrea i-a făcut pașaport fiicei sale și are de gând să se întoarcă în România

Elena Udrea i-a făcut pașaport fiicei sale și vrea să se întoarcă în România, potrivit spuselor avocatului ei, Veronel Rădulescu. „Este foarte tentată să revină în țară și să renunțe la orice fel de cerere.

Eu am învățat că legea este egală pentru toți, indiferent ce calitate au aceștia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toți nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă și din faptul că a și obținut pentru fetiță pașaport.

Elena Udrea se întoarce în România! Fostul ministru al Turismului i-a făcut deja pașaport fiicei sale

Asta înseamncă că se gândește foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să își asume și riscuri’”, a declarat avocatul fostului ministru al Turismului la Antena 3. În data de 3 octombrie, Elena Udrea a fost reținută de Interpol, urmând să fie încarcerată în închisoarea din Costa Rica, El Buen Pastor.

Veste bombă! Elena Udrea se întoarce în România! Ce măsură a luat în privința fiicei sale
Avocatul fostului ministru al Turismului a confirmat zvonurile

Ulterior, Udrea a cerut azil politic în Costa Rica. Aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”. În apropierea Crăciunului, politicianul a fost pus în libertate, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei și eliberarea acesteia până la soluționarea contestației. La fel au stat lucrurile și în ceea ce o privește pe partenera sa de afaceri, Alina Bica.

Veste bombă! Elena Udrea se întoarce în România! Ce măsură a luat în privința fiicei sale
Adrian Alexandrov, alături de fiica celor doi, Eva Maria

Din momentul în care ”blonda de la Cotroceni” a fost eliberată, a decis că mai bine îi este tot în Costa Rica, însă de această dată alături de familia sa. Așa că, de Ziua Îndrăgostiților, aceasta se afla pe acele plaiuli alături de Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva Maria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×